Lad ikke nødvendigvis ERP-tankegangen udstikke retningen for din forretning

Har du en SMVvirksomhed, så er det oftest en fordel at tænke alternativt i stedet for en tung ERP-løsning.

Inspireret af store virksomheder tænker den mindre virksomhedsejer ofte at ét samlet IT-system, til styring af alle virksomhedens processer er lykken.

Hos Onlimited vil vi tillade os at udfordre denne tankegang.

Onlimited finder den rette løsning til din virksomhed

Vi har stor fokus og erfaring med små og mellemstore virksomheder. Derfor stiller vi os også kritisk og ønsker at udfordre tankegangen om at de store kendte ERP-systemer altid er den rette vej for dig. Der findes i dag et utal af fantastiske små IT-systemer på markedet, og hver især er de stærke til netop deres område. Det er ofte også langt billiger at sammensætte disse løsninger end at arbejde med et tungt ERP-system.

I stedet for at kaste dig ud i et enormt udviklingsprojekt til måske 500.000 kr. eller mere, skal du i stedet udnytte at der findes dette store udbud af programmer. Som lille virksomhed har du blandt andet følgende fordele: 

  • null
    Der er færre interessenter og dermed en mere simpel implementeringsproces 
  • null
    Det er lettere at overskue delprocesser og mindre dataflows frem for virksomhedens samlede flow 

Vores kendskab er din fordel

Du er sat i verden for at drive og vækste din forretning – ikke for at overskue software-udbuddet – det er derfor Onlimited er relevant for dig.

Med udgangspunkt i vores brede kendskab til diverse softwareprodukter og vores kompetencer inden for softwareudvikling, forsøger vi at hjælpe dig til en løsning hvor “mest værdi for pengene” er i centrum.

Ligeledes har vi stor respekt for at “Rom ikke blev bygget på én dag” og at implementering af software ofte en proces med flere iterationer.

Har du lyst til at læse mere?

Vil du læse lidt mere omkring vores tanker omkring at anvende flere mindre stykker software, frem for at bygge én stor løsning, kan du læse mere på siden “Hjernen og øerne”.

Software-oversigt

Har lyst til at se eksempler på nogle af software-løsninger vi typisk tager i anvendelse har vi laver en mindre oversigt over gode softwareløsning her.