[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^1266|url^https://onlimited.dk/wp-content/uploads/2020/08/regionsj2_7.jpg|caption^null|alt^null|title^regionsj2_7|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”#416d5a” overlay_pattern=”transperant” overlay_pattern_opacity=”100″ css=”.vc_custom_1598879118046{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-md-offset-1″][vc_custom_heading text=”Onlimited vinder opgave hos Region Syddanmark” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” el_class=”whiteText”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1576680924896{padding-top: 3% !important;padding-bottom: 3% !important;}”][vc_column width=”2/3″ offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-md-offset-2″][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text]For tre år siden leverede Onlimited en løsning til Region Sjælland som hjælper ambulancereddere og lægevagten i deres visitation af patienter. Denne løsning er nu optimeret og skal udvides til også at omfatte Region Syddanmark.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text]Onlimited har udviklet en digital løsning der skal hjælpe det lægefaglige personale med at foretage de nødvendige observationer og træffe de korrekte beslutninger ifm. visitation og sygehusvalg

Når uheldet er ude og en ambulance sendes til et ulykkessted skal der foretages en visitation samt et sygehusvalg. Her ville man måske umiddelbart antage, at det nærmeste sygehus er det mest oplagte valg. Dette er dog ikke altid tilfældet. Der er en række parametre, udover afstand, der skal vurderes og danne grundlaget for valget.[/vc_column_text][vc_column_text]Løsningen har været implementeret hos Region Sjælland siden sommeren 2017 og har skabt en mere smidig hverdag hos medarbejderne – på kontoret og i ambulancerne.

Hos Onlimited er vi stolte af at være en del af dette projekt, som nu udvides til også at omfatte Region Syddanmark. Løsningen er blevet videreudviklet og optimeret, så det nu er i endnu højere grad letter arbejdet og giver grundlag for at træffe de rette beslutninger for reddere/læger i ambulancerne.

Du kan læse mere om den konkrete løsning her. [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]