[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^1824|url^https://onlimited.dk/wp-content/uploads/2020/09/header3.jpg|caption^null|alt^null|title^header3|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”#006d3e” overlay_pattern=”transperant” overlay_pattern_opacity=”100″ css=”.vc_custom_1600856894608{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-md-offset-1″][vc_custom_heading text=”Onlimited indgår spændende aftale med Dansk Center for Undervisningsmiljø” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” el_class=”whiteText”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1576680924896{padding-top: 3% !important;padding-bottom: 3% !important;}”][vc_column width=”2/3″ offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-md-offset-2″][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text]Dansk Center for Undervisning, DCUM, kom til Onlimited med et ønske om en ny version af deres Dagtilbudstermometer, der er henvendt til institutioner med børn i 4-6 årsalderen. Her skal institutioner kunne oprette skemaer og få børn til at besvare en undersøgelse, som DCUM skal kunne lave dataudtræk og danne rapporter af.

DCUM er et uafhængigt, statsligt videnscenter, der arbejder for at sikre et godt undervisningsmiljø på uddannelsessteder og et godt børnemiljø i dagtilbud. DCUM producerer og bearbejder forskning og undersøgelsesresultater og videreformidler viden, der styrker børns, elevers og studerendes trivsel og læring.

Hvordan skaber man en spørgeskemaundersøgelse, der er forståelig for en 4-6 årig?

Det er vi nu, i samarbejde med DCUM, i fuld gang med at udvikle en løsning til. Her har vi stor fokus på at skabe et univers, der både formår at fange børnenes opmærksomhed og gøre spørgsmål og svar intuitive. Det skal sikre, at børnene forstår både spørgsmål og svarmuligheder og giver det korrekte datagrundlag.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1815″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1600856963215{padding-top: 3% !important;padding-bottom: 3% !important;}”][vc_column_text]Det er et utrolig spændende projekt, hvor der bliver tænkt i kreative baner for at få den rette kommunikation til de små respondenter.

Vi glæder os til at eksekvere løsningen i samarbejde med DCUM.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]