Visuel identitet til Cafe Norr

Visuel identitet der afspejler en café af kvalitet

Café Norr kom til Onlimited med et ønske om en ny visuel identitet. Dette indebar et nyt logo, menukort samt store bannere til deres caféer i Bruuns Galleri og Storcenter Nord i Aarhus.

Et simpelt logo der udstråler kvalitet

… var ordene fra Café Norr til designet af deres nye logo. 

Til denne opgave havde vi næsten frie tøjler. Café Norr havde et ønske om et logo der var rundt, og så måtte guld også gerne indgå i logoet. Efter et par udkast fandt vi i samarbejde frem til det helt rigtige logo for caféen. 

Med et nyt logo følger selvfølgelig også et nyt menukort. Her var ønsket fra Café Norr, at menukortet skulle minde om det eksisterende menukort, dog med en større sammenhæng mellem logoet og menukortet. Derudover ønskede Café Norr også at menukortet blev mere let og lyst at se på. Vi har i menukortet benyttet den guld farve fra logoet i teksten på menukortet, så den visuelle identitet er gennemgående i hele designet.

Bannere til rulletrapper i Bruuns Galleri

Café Norr ønskede ligeledes et design til rulletrapperne i Bruuns Galleri. Disse skulle matche den nye identitet og indbyde til, at kunderne og forbipasserende i Bruuns Galleri ville vælge Café Norr til frokosten eller kaffepausen.

Indbydende plakater til caféen i Storcenter Nord

Café Norr ønskede ligeledes et nyt design til deres plakater i caféen i Storcenter Nord. Disse skulle matche den nye identitet og indbyde til, at man holder en pause fra shoppingen og nyder en lækker frokost eller brunch i caféen.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring udviklingsprojekter. 

Vi har mere end 10 års erfaring med integrerede systemer og app-udvikling.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet, stabilitet, datastruktur og skalérbarhed.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering.

Nikolaj - onlimited

Nikolaj Nielsen

Projektchef
nn@onlimited.dk
+4521221458

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Så kontakter jeg dig i løbet af 1 arbejdsdag.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.