Region Sjælland: App'en der ikke er en app

IT der understøtter demokratiet

I samarbejde med Region Sjælland har vi udviklet en mandatfordeler, der effektivt og intuitivt gør vores brugere i stand til at lave alle de politiske konstellationer, som de kan komme i tanke om.  Dette sker på baggrund af løsningens visning af alle valgets nøgledata opdateret i realtid. På den måde går de aldrig glip af, hvordan valget skrider frem.

Med Region Sjællands nye mandatfordeler har vi sat barren højt for løsningers evne til at danne overblik og at være intuitivt at gå til. Med sin imponerende skalerbarhed på tværs af enheder og styresystemer kan den nye mandatfordeler-app til Region Sjælland bruges af alle.

EN KRAFTFULD APP-LIGNENDE BROWSINGOPLEVELSE

Denne løsning har mange tekniske bolde i luften, og én af dem er, at det er baseret på ‘Progressive Web Apps’ (PWA) platformen.

Gennem PWA platformen har vi lavet en løsning, der er holdbar, pålidelig og kan bruges af alle, overalt, på alle enheder – alt sammen ud fra én kodebase. Der er derfor intet behov for at hente en app gennem en appstore. Man åbner blot hjemmesiden, og så er man i gang.

Det var netop af disse grunde, at vi rådgav Region Sjælland til at vælge en PWA-løsning fremfor både at lave en separat app og hjemmeside til at løse det samme problem. Vi er stolte af at kunne hjælpe vores kunder med at erstatte ekstraarbejde og komplicerede løsning med noget enkelt og nemt. Så vinder alle parter.

En løsning der er til at stole på

En løsning som denne skal være til at stole på. 

I samarbejde med KMD har vi sikret, at vi også er godt dækket ind, når det kommer til kvaliteten af den data, der driver vores løsning. Vi henter valgdata direkte fra KMD, hvilket sikrer at vores brugere altid har præcis de tal, på præcis det tidspunkt, som de har brug for dem.

En anden vigtig faktor er stabilitet. Løsningen har været udsat for grundige kapacitetstests for at sikre, at den ikke bukker under for presset af de mange brugere i løbet af valgaftenen.

Vi er stolte af at kunne tilbyde Region Sjælland en løsning, der kan stoles på til være stabil og retvisende, når valget er i gang.

Application Manager, Tina Scheye Liengaard, Region Sjælland:

“Onlimited opleves som en ansvars- og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi er blevet imødekommet med en lydhør og pragmatisk tilgang i alle faser af rammesætning og udførelse. Onlimited har – både rettidigt og til fornuftig pris – leveret en IT-løsning i høj kvalitet og med brugervenligt design og funktionalitet.”

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring udviklingsprojekter. 

Vi har mere end 10 års erfaring med integrerede systemer og app-udvikling.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet, stabilitet, datastruktur og skalérbarhed.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering.

Nikolaj - onlimited

Nikolaj Nielsen

Projektchef
nn@onlimited.dk
+4521221458

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Så kontakter jeg dig i løbet af 1 arbejdsdag.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.