Hvejsel Møbeltransport

Opdatering og optimering af gammelt system

Nyt og moderniseret turbooking-system

Hvejsel Møbeltransport, som er en del af Thortrans International Møbeltransport, havde brug for at få opdateret deres system. Det turbooking-system de havde brugt gennem mange år, var ved at være forældet, og de bad derfor Onlimited om at bygge et nyt opdateret system. Onlimited gik derfor i gang med at udvikle et nyt turbooking-system, der kunne modernisere og optimere deres system og forretningsgang. 

Økonomichef Jørgen Skov fra Thortrans:

“Vores eksisterende turbooking opfyldte ikke mere vores behov for en hurtig og sikker håndtering af vores tilbud, ordrer og leveringer. Systemet havde ikke den fleksibilitet og hastighed, som vi havde brug for og det var nærmest umulig at lave analyser på aktiviteterne. Desuden levede systemet heller ikke op til de sikkerhedskrav, der stilles til moderne applikationer.”

Nyeste teknologi og mere sikkerhed

Hvor deres tidligere system var udviklet i det ældre kodesprog ASP Classic, blev det nye system udviklet med den nyeste teknologi i kodesprogene React og Next.js. Med det nye turbooking-system blev der udviklet en ny klientside, admin-side, API og database. Klientsiden er skræddersyet til netop Thortrans/Hvejsels betalingsflow og hele det nye system har en langt højere grad af sikkerhed end det gamle system.

Projektleder Nikolaj Mørch Nielsen:

“Turbooking systemet er bygget for at lette arbejdsgange ved tilbudsgivning på transport i eller udenfor Danmark. Systemet er bygget op omkring transport af gods fra auktionshuse men er fleksibelt nok til også at inkluderede andre afsendere. Via kundeportalen får slutbrugeren overblik over tilbuddet og kan desuden acceptere og betale for forsendelsen. Fragtbreve og LOT-lister kan dernæst printes til chaufførerne og arbejdet med at bringe godset til modtageren kan begynde.”

Tid til nyt?

Står du og din virksomhed og overvejer, om det også for jer er på tide at opdatere jeres gamle system, for at optimere jeres forretningsgang og øge jeres sikkerhed? Så kontakt Onlimited nedenfor og hør nærmere. 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.