En platform til danske testfaciliteter

Et ønske om synliggørelse af testfaciliteterne i Danmark

Forskningsalliancen kom til os med et ønske om, at få udviklet en løsning, der let og hurtigt kunne synliggøre de danske testfaciliteter.

Projektet er udviklet i samspil med Rambøll og Erhvervsstyrelsen og den endelige løsning er lagt op på virksomhedsguiden.dk

Fra ide til løsning

Til at løse Forskningsalliancens udfordring med at få synliggjort de danske testfaciliteter blev ideen om et digitalt danmarkskort skabt. Det digitale danmarkskort  skulle ved nemt og hurtigt kunne give brugeren et overblik over de nærmeste testfaciliteter.

I forbindelse med arbejdet på danmarkskortet skulle vi både tage højde for Forskningsalliancens ønsker, men også de tekniske krav til Erhvervsstyrelsen hjemmeside, hvor vores løsning skulle ligge.

Arbejdet med denne løsning gav os dermed mulighed for at arbejde med flere forskellige interessenter og teknologier samtidigt.

Den endelige løsning:

  • Et digitalt danmarkskort, hvor man nemt via filtre kunne finde nærmeste ledige test-facilitet.​
  • Løsningen skulle både leve op til Forskningsalliancens ønsker, og samtidig alle tekniske krav fra Erhvervsstyrelsen.

 

Løsningen indeholder

Platforme​: Administrationsportal, Plugin som blev installeret på virksomhedsguiden.dk​

Integration​: Forskningsalliancens database

Teknologier: Vue

“Det digitale danmarkskort var et spændende projekt, hvor mange interessenter skulle samles om et fælles produkt til glæde for mange.”

Projektleder, Martin Zylauv, Onlimited ApS.

Du kan selv tjekke den endelige løsning ud på virksomhedsguiden.dk her

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring udviklingsprojekter. Vi har mere end 10 års erfaring med integrerede systemer og app-udvikling.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet, stabilitet, datastruktur og skalérbarhed.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering.

Nikolaj Nielsen – Projektchef
nn@onlimited.dk
+4521221458

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Så kontakter jeg dig i løbet af 1 arbejdsdag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.