En dansk institution bliver digitaliseret

Nu kan forældre følge deres børns udvikling og på samme tid føre logbog over vigtige milepæle

I et marked hvor brugere I højere grad bevæger sig over på digitale platforme, var det et naturligt valg for Forlaget Skalmeje at udvikle en app, der kunne være med til at involvere både forældre og bedsteforældre i børnenes opvækst samt give inspiration til blandt andet motoriske øvelser. 

Forlaget Skalmeje er et forlag, der udgiver bøger om amning og børns udvikling. I snart 20 år har forlaget udgivet bogen “Lille menneske”, som har været en fast del af småbørnsforældres værktøjskasse til bedre at forstå, hvordan man kommunikerer med sit barn.

Digitale familier

I et marked hvor brugere i højere grad bevæger sig over digitale platforme, var det et naturligt valg for Forlaget Skalmeje at udvikle en App, der kunne være med til at involvere både forældre og bedsteforældre i børnenes udvikling og tilmed forsyne dem med materiale, som de altid har ved hånden.

Derfor kontaktede Forlaget Skalmeje Onlimited, med henblik på at få udviklet en løsning, der både var tidssvarende men samtidig havde samme faglige tyngde som deres tidligere publikationer.

Resultatet blev en løsning, hvor nybagte forældre kan følge deres børns udvikling på tværs af alderstrin og på samme tid føre logbog over vigtige milepæle i deres barns liv.

Digital logbog

Den oprindelige idé var at udvikle en dagbog, hvor forældre kunne dokumentere deres børns udvikling, men efter en række interviews med bla. forældre, stod det hurtigt klart, at de ville få svært ved at få tid til at skrive dagbog midt i en hektisk hverdag med bleskift og søvnløse nætter. 

Derfor blev en logbog testet, hvor forældre ved hjælp af simple stikord og billeder kunne dokumentere milepæle i deres børns liv. Interviewene viste, at denne tilgang var bedre og derfor blev dette implementeret i den endelige løsning.

Altid ajour med indholdet

Med en app, i AppStore & Google Play, er det nu blevet muligt for Forlaget Skalmeje at holde indhold opdateret. Hvor man tidligere skulle vente på trykkeriet og næste oplag, er det i dag langt mere fleksibelt at opdatere indholdet i både tekst , billeder & video.

Populær i App Store

Siden udgivelsen i AppStore & Google Play har appen fået en varm modtagelse af nybagte forældre og haft en stødt stigende download kurve.

Tilbage står Skalmeje med en løsning der både er god, anvendelig & godt designet.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring udviklingsprojekter. 

Vi har mere end 10 års erfaring med integrerede systemer og app-udvikling.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet, stabilitet, datastruktur og skalérbarhed.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering.

Nikolaj - onlimited

Nikolaj Nielsen

Projektchef
nn@onlimited.dk
+4521221458

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Så kontakter jeg dig i løbet af 1 arbejdsdag.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.