Nu er det børnenes tur til at blive hørt

Spørgeskemaundersøgelse for børn i 4-6 års alderen

Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM, kom til Onlimited med et ønske om en ny version af deres Dagtilbudstermometer, der er henvendt til institutioner med børn i 4-6 års alderen.

En super-abe som hjælpemiddel

Vi har udviklet en spørgeskemaundersøgelse, der skal belyse, hvordan børnene trives ude i dagsinstitutionerne. Men hvordan laver man en spørgeskemaundersøgelse, der er forståelig for en 4-6 årig?

Vores bud er et univers, der skal fange børnenes opmærksomhed, så det bliver en sjov oplevelse for børnene, at besvare spørgeskemaet, der så samtidig genererer data, der skal være med til at styrke børnenes trivsel i børnehaven.

Det er blevet til en online spørgeramme, der bliver fortalt af en talende animeret super-abe, som skal hjælpe børnene med at besvare spørgsmålene. Dertil en intuitivt og lettilgængeligt administrationsside hvor daginstitutioner, områdeleder og den kommunale forvaltningen, kan se resultaterne som omsættes til nye handlinger i de pædagogiske praksisser.

UX-designer, Nathalie Møller, Onlimited ApS:

“Det er et utrolig spændende projekt, hvor der blev tænkt i kreative baner for at få den rette kommunikation til de små respondenter. Vi glæder os til at se hvordan spørgeskemaundersøgelsen bliver modtaget rundt om i institutionerne.”

Du kan læse mere om projektet her.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring udviklingsprojekter. 

Vi har mere end 10 års erfaring med integrerede systemer og app-udvikling.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet, stabilitet, datastruktur og skalérbarhed.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering.

Nikolaj - onlimited

Nikolaj Nielsen

Projektchef
nn@onlimited.dk
+4521221458

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Så kontakter jeg dig i løbet af 1 arbejdsdag.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.