Bedre og sikrere adgang til vognmænd

ALPI har gjort det nemt at administrere adgangskontrol alle døgnets timer for vognmænd

I samarbejde med ARAS Security blev Onlimited, af ALPI, valgt til at lave en API integration til deres sikkerhedsanlæg for bedre at kunne administrere adgange til deres mange tilknyttede vognmænd.

Nu har vognmænd muligheden for selvbetjening i alle døgnets timer, uden at en speditør skal ud og åbne for dem.

I løsningen kan ALPI nemt styre adgange, se logfiler over ind- og udkørsler samt tildele eller fjerne de nødvendige tilladelser. Dette til stor glæde for både vognmænd og speditører!

ALPI: eksperter i løsninger indenfor lagerhotel og pickpack

Som speditionsfirma med logistikcentre i Herning, Greve og Odense, arbejder ALPI med stort set alle former for transport til lands, til vands og i luften. Det har gjort dem til eksperter i løsninger indenfor lagerhotel og pickpack, ligesom firmaet yder professionel rådgivning om told og andre transportrelaterede problemstillinger.

Vognmænd må maks. være 24 timer på hver enkelt lokation

Ifølge Dansk lovgivning må vognmænd maksimum opholde sig 24 timer på en lokation. Derfor blev der udviklet en løsning, hvor vognmænd der nærmer sig en lokation, får tilsendt en SMS med en engangskode, der har en gyldighed på 24 timer.

Dette sikrer, at vognmænd, der ikke kan nå at være på en given lokation, på et givent tidspunkt, får muligheden for at selvbetjene i alle døgnets timer. uden at en speditør skal tildele adgangen. Dette sikrer, at uvedkommende ikke får adgang til faciliteter og lokaler udenfor det aftalte tidsrum.

Vognmandsekspedition hjemme fra privaten

En af de helt store fordele ved et fuldautomatisk selvbetjeningssystem er, at speditører nu slipper for fysisk at skulle køre ud og åbne op for vognmænd i alle døgnets 24 timer. Nu kan de hjemmefra hurtigt oprette, ændre eller lukke for adgange til vognmænd og tilmed sende instruktioner ud på flere forkellige sprog.

NOX giver høj fleksibilitet med tidsstyret adgang

En rundspørge i september 2019, blandt virksomheder i tre udvalget brancher,  viser en stor efterspørgsel på tidsstyrede adgangsprodukter. Specielt i brancher hvor der er mange løst tilknyttede medarbejdere og vikarer, der har sin gang udenfor normal åbningstid er behovet stort. Men en løsning som denne kan du som virksomhedsejer tage det første skridt mod øget fleksibilitet på dette område.

Sikkerhed i verdensklasse

NOX en af de bedste og mest anderkendte sikkerhedsløsninger på markedet og er i højeste sikringsklasse (klasse 3), hvilket garanterer sikring i topklasse. Specielt for virksomheder der har aktiver af høj værdi, er det essentielt at basere løsninger på et system, der har en sikkerhed og kvalitet i højsædet.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring udviklingsprojekter. 

Vi har mere end 10 års erfaring med integrerede systemer og app-udvikling.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet, stabilitet, datastruktur og skalérbarhed.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering.

Nikolaj - onlimited

Nikolaj Nielsen

Projektchef
nn@onlimited.dk
+4521221458

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Så kontakter jeg dig i løbet af 1 arbejdsdag.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.