APCOA og Brobizz er med HELE vejen

APCOA gør det nemt at betale med BroBizz direkte i App’en

APCOA er Danmarks største parkeringsselskab, og med 1500 parkeringsanlæg fordelt over hele landet kan der være tryk på parkeringsaktiviteterne.

Derfor var det et naturligt valg for BroBizz at kontakte APOCA for at få løst én af de helt store udfordringer, nemlig at kunne servicere erhvervskunder på HELE deres rejse – fra de sætter sig ind i deres bil på deres arbejdsplads til deres parkering til kundemøder ude i byen.

APCOA og Brobizz er med HELE vejen

APCOA Danmark har en af Danmarks mest downloadede og anvendte parkerings-apps. Derfor var det et naturligt match at kombinere muligheden for at parkere med sit BroBizz abonnement direkte i sin favorit app.

Slut med krøllede bon’er og bilag der bliver væk

APCOAs ønske var at få et gnidningsfrit parkerings- & BroBizz-forløb og for slutkundens vedkommende at slippe af med krøllede bon’er og bilag der bliver væk.

Et af de vigtigste parametre for APCOA var nemlig at få samlet faktureringsdelen ét sted – til glæde for både medarbejdere der er “ude i marken” og medarbejdere i regnskabsafdelingen.

Vores behov for at kunne operere agilt og få produceret avancerede løsninger hurtigt – har vi fundet et super match i Onlimited.

Daniel Panduro – Projektchef/Head of PMO Denmark, APCOA Danmark

Kundernes dom? – We love it! ❤️

Med en tidlig novemberudgivelse af APCOA FLOW appen, nu med BroBizz integration – kombineret med en landsdækkende kampagne i erhvervsmedier, oplevede APCOA Danmark en stigning på 250% i antallet af downloads.

250%

Stigning i App downloads efter BroBizz integration

Et fleksibelt samarbejde

Onlimited har i forbindelse med udviklingen af løsningen spillet en central rolle i at få rullet produktet trygt i mål. Her har vi arbejdet med, hvordan der kunne skabes mest værdi gennem brugen af Elastic Search, samt hvordan den nødvendige implementation kunne gribes mest fordelagtigt an. Samtidig har Onlimited varetaget implementeringen af løsningen både i BackEnd og i App i tæt dialog med BroBizz.