APCOA og Brobizz er med HELE vejen

APCOA gør det nemt at betale med BroBizz direkte i App’en

APCOA er Danmarks største parkeringsselskab, og med 1500 parkeringsanlæg fordelt over hele landet kan der være tryk på parkeringsaktiviteterne.Derfor var det et naturligt valg for BroBizz at kontakte APOCA for at få løst én af de helt store udfordringer, nemlig at kunne servicere erhvervskunder på HELE deres rejse – fra de sætter sig ind i deres bil på deres arbejdsplads til deres parkering til kundemøder ude i byen.

APCOA Danmark har en af Danmarks mest downloadede og anvendte parkerings-apps. Derfor var det et naturligt match at kombinere muligheden for at parkere med sit BroBizz abonnement direkte i sin favorit app.

Slut med krøllede bon’er og bilag der bliver væk

APCOAs ønske var at få et gnidningsfrit parkerings- & BroBizz-forløb og for slutkundens vedkommende at slippe af med krøllede bon’er og bilag der bliver væk.

Med en tidlig novemberudgivelse af APCOA FLOW appen, nu med BroBizz integration – kombineret med en landsdækkende kampagne i erhvervsmedier, oplevede APCOA Danmark en stigning på 250% i antallet af downloads.

 

Projektchef Daniel Panduro Fra APCOA Danmark:

“Et af de vigtigste parametre for APCOA var at få samlet faktureringsdelen ét sted – til glæde for både medarbejdere der er “ude i marken” og medarbejdere i regnskabsafdelingen. Vores behov for at kunne operere agilt og få produceret avancerede løsninger hurtigt – har vi fundet et super match i Onlimited.”

Et fleksibelt samarbejde

Onlimited har i forbindelse med udviklingen af løsningen spillet en central rolle i at få rullet produktet trygt i mål. Her har vi arbejdet med, hvordan der kunne skabes mest værdi gennem brugen af Elastic Search, samt hvordan den nødvendige implementation kunne gribes mest fordelagtigt an. Samtidig har Onlimited varetaget implementeringen af løsningen både i BackEnd og i App i tæt dialog med BroBizz.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak omkring hvordan I kan komme i gang med POS-systemer på en ny måde. Vi har mere end 10 års erfaring.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet, stabilitet, datastruktur og skalérbarhed.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering.

Nikolaj - onlimited

Nikolaj Nielsen

Projektchef
nn@onlimited.dk
+4521221458

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Så kontakter jeg dig i løbet af 1 arbejdsdag.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.