Dansk Center for Undervisningsmaterialer (DCUM) | Onlimited
Onlimited har udviklet en ergonomi-app med øvelser til børn og unge og en udviklingsmiljø-app, der bidrager til at forbedre trivslen på skolerne. Læs mere.
Ergonomi-app, app til ergonomi, udviklingsmiljø-app, app til udviklingsmijøer
514
page-template-default,page,page-id-514,page-child,parent-pageid-497,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DANSK CENTER FOR UNDERVISNINGSMATERIALER (DCUM)

Onlimited har udviklet to apps til Dansk Center for Undervisningsmaterialer (DCUM); en ergonomi-app og en app til udviklingsmiljøer. Begge apps fungerer til både Android og iOS.

 

Ergonomi-app’en indeholder ergonomiske øvelser til børn og unge, der arbejder med computere, tablets og smartphones. I app’en findes der illustrationer og forklaringer på en masse forebyggende og afhjælpende øvelser til ryk-, nakke- og skulderspændinger.

 

Udviklingsmiljø-app’en giver viden om og tips til, hvordan eleverne kan bidrage til forbedrende tiltag, der øger trivslen på skolerne. Med app’en kan man bl.a. teste sig selv, sin skole eller quizze på viden om undervisningsmiljø. Derudover kan elever uploade deres egne eksempler på et godt undervisningmiljø, for på den måde at kunne dele det med andre.