Birthe Buhl Mindfulness | Onlimited
Onlimited har udviklet app’en Mindfulness – Bevidst nærvær. App’en indeholder lydfiler udviklet til personer med stress, angst etc. Læs mere her.
App til mindfullness, mindfulness-app, app til stress
527
page-template-default,page,page-id-527,page-child,parent-pageid-497,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BIRTHE BUHL MINDFULNESS

For stress coachen, Birthe Buhl, har Onlimited udviklet app’en Mindfulness – Bevidst nærvær. App’en indeholder lydfiler, der guider brugeren til en bedre søvn. Det er muligt at købe lydfilerne i app’en. Den er udviklet til personer, der oplever stress, angst, smerte eller ønsker at forebygge depression. App’en fungerer til både Android og iOS.

 

Birthe Buhl udtaler: ”Det har været en fantastisk god beslutning at vælge Onlimited som samarbejdspartner i forbindelse med udviklingen af min app Mindfulness – Bevidst nærvær. De har under hele forløbet været super kreative med løsningsforslag til alle mine ønsker og behov, så min app i dag fremstår top professionel og brugervenlig. Stor tak til alle de ansatte der altid er hjælpsomme og imødekommende”.