Mød teamet der gør Onlimited til vores kunders foretrukne samarbejdspartner.

 

Christian Jelle

Christian Jelle

Webudvikler

Christian er uddanet Datamatiker og blev i 2018 en del af Onlimited efter både praktik og hovedopgave og har siden siddet med alt fra backend til frontend for vores forskellige kunder.
Rasmus Dybmose

Rasmus Dybmose

Webudvikler

Rasmus er uddannet webintegrator og startede som fuldtidsansat ved Onlimited i marts 2017 efter sin afsluttede praktik. Rasmus hjælper vores kunder med opdateringer og forbedringer til deres backend-løsninger.

Martin Zylauv Kristensen

Martin Zylauv Kristensen

Teamlead

Martin er uddannet datamatiker og har været en del af Onlimited siden 2017. Han har stor erfaring med backend og api løsninger til vores kunder, og står dagligt for at udvikle software, samt at holde styr på opgaveflowet i sit team.

Nikolaj Mørch Nielsen

Nikolaj Mørch Nielsen

PO & Senior Appudvikler

Nikolaj er projektleder & PO hos Onlimited, han arbejder med rådgivning, planlægning af App & ERP løsninger. Nikolaj har arbejdet med app-udvikling, primært af
Native Apps, siden 2010.

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør

Torben startede Onlimited tilbage i 2010 og er i dag direktør i virksomheden. Udover det overordnede ansvar består Torbens primær arejde af salg til nye kunder. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i it, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

Casper Andersen

Casper Andersen

Udviklingschef

Casper er udviklingschef i Onlimited og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift. Casper har en del kundekontakt og arbejder primært med backend-løsninger. Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet med både app-udvikling og hjemmeside-løsninger.

Martin Schribler Jensen

Martin Schribler Jensen

Seniorudvikler


Martin har været ansat i Onlimited siden virksomhedens start. Martin er uddannet datafagtekniker og arbejder til dagligt med backend-løsninger til mange af virksomhedens kunder. Martin har mere end 20 års erfaring med programmering og backends og har stor viden inden for området.

Elias Valdemar Hansen

Elias Valdemar Hansen

Appudvikler

Elias har været i Onlimited siden 2017. Han er uddannet datamatiker og har en PBA i både software- og webudvikling.
Elias er ansat som app-udvikler og arbejder til dagligt med løsninger til både iOS og Android.

Benjamin Bibby

Benjamin Bibby

Appudvikler

Benjamin er uddannet datamatiker og blev en del af Onlimited’s app-team i 2018, hvor han til dagligt arbejder med appudvikling for henholdsvis iOS og Android.

Mathias Prisfeldt

Mathias Prisfeldt

Appudvikler

Mathias er uddannet Datamatiker fra Grenå, og er p.t i gang med at tage en overbygning som bachelor i Software Udvikling, Mathias er uddannet med speciale i spil udvikling og har kort drevet egen spilvirksomhed, men har nu fået interesse for app og web udvikling.

Nicolaj Park Christensen

Nicolaj Park Christensen

Webudvikler

Nicolai er uddannet datamatiker og starter/startede i Onlimited Juni 2019 efter et praktikophold. Nicolai arbejder nyudvikling i webafdelingen.

Hans Jørgen Gabrielsen

Hans Jørgen Gabrielsen

UX/CX konsulent

Hans Jørgen arbejder med Usability (UX) og User Interfaces (UI).  HJ’s kæphest er at hjælpe Onlimiteds kunder med at blive helt skarpe på hvilken løsning de og deres kunder gerne vil ha’.  Her arbejder han på tværs af udviklingsafdelingen, forretningen og kunderne.  Hans Jørgen har tidligere arbejdet som UX konsulent for en række Tech Startups.

Alex Josefsen

Alex Josefsen

BackEnd-udvikler

Alex er ved at udanne mig som datamatiker ved EAMV på sidste semester. Lejer I min fritid med Arduino og raspberry PI. Tidligere uddannet elektriker.