27 Oct Onlimited udbygger POS-løsning til Joe & The Juice

I fredags ringede Joe & The Juice grundet en udfordring i forbindelse med åbninger i flere amerikanske stater. I dag har vi afleveret deres løsning.

Joe & The Juice er kunde ved Onlimited. Vi har tidligere udviklet deres skræddersyede kasseapparat/POS-løsning til iPads, som anvendes i alle deres juicebarer verden over. I forbindelse med åbninger af butikker i flere stater i USA er Joe & The Juice imidlertid stødt på nogle udfordringer, som de ønsker at få løst af Onlimited.

Joe & The Juice skal nemlig overholde den lovgivning, der findes i de forskellige amerikanske stater, når kunder skal betale på deres juicebarer. Lovgivningen foreskriver i nogle stater, at kunderne skal kunne følge med i, hvad juiceren taster ind på kasseapparatet – og det kan de ikke med den nuværende løsning, da iPad’en udelukkende har været en forbeholdt juiceren.

For at kunne imødekomme lovgivningen, ringede Joe & The Juice til Onlimited for at høre, om vi kunne lave en løsning, hvor kunden også kan se, hvad juiceren taster på kasseapparatet. Og det kan vi! Valget faldtpå en iPod Touch, som skal stå på kundesiden, så kunden kan se de varer, som juiceren taster ind.

Fredag startede vi derfor på at få strukturen på løsningen på plads. I mandags startede vi selve arbejdet, torsdag blev der sendt en prototype til test og i dag fredag blev den godkendt af Joe & The Juice. En uge efter den den første kontakt, har Joe & The Juice en løsning til produktion. Dejligt, vi har kunnet hjælpe en kunde så hurtigt!

No Comments

Post A Comment