Hos Onlimited er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der arbejder med en bred vifte af  opgaver indenfor softwareudvikling,  projektledelse, salg & Usability.

Hos Onlimited får du lov til at være med på de helt store projekter lige fra starten.

I Onlimited er vi omkring 20 ambitiøse medarbejdere, der arbejder med spændende opgaver indenfor software og App-udvikling Det er opgaver som projektledelse, salg, UX/UI og udvikling vores kerneområder.

Onlimited er en lærende organisation og vi tror på  vores medarbejdere trives bedst når de sidder på spændende og udfordrende opgaver der kan være med til at udvikle og dygtiggøre sig.

Vi mener at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og derfor prioriterer vi rammerne omkring det gode arbejdsliv højt!.

Vi sætter en ære i at levere flotte og gennemtænkte løsninger til vores kunder og det kan kun ske hvis vi har inspirerende,  afslappede og hyggelige rammer, hvor vores medarbejdere har plads til at være sig selv og lave de prioriteringer der skal til for at finde den perfekte balance balance mellem familie, fritids og arbejdsliv.

Løbeklub

Vi har etableret en løbeklub, hvor de medarbejdere der ønsker det, får betalt op til tre ugentlige løbeture.

Klub

Ligeledes har vi i “Klubben” dart, bordtennis, bordfodbold, arkadespil, og om fredagen – naturligvis fredagsbar. I det daglige er der i vores kontor-café “Il Café” herudover frugt, the og kaffe.