Vores team. | Onlimited
Hos Onlimited er alle dedikerede medarbejdere med mange års erfaring inden for både iOS-, Android- og Windows-apps samt webløsninger til mange forskellige kunder. Læs mere om os nedenfor.
1354
page-template-default,page,page-id-1354,page-child,parent-pageid-4,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Vores team.

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør

Torben startede Onlimited tilbage i 2010 og er i dag direktør i virksomheden. Udover det overordnede ansvar består Torbens primær arbejde af salg til nye kunder. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i it, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

Casper Andersen

Udviklingschef

Casper er udviklingschef i Onlimited og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift. Casper har en del kundekontakt og arbejder primært med backend-løsninger. Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet med både app-udvikling og hjemmeside-løsninger.

Martin Schribler Jensen

Webudvikler

Martin har været ansat i Onlimited siden virksomhedens start. Martin er uddannet datafagtekniker og arbejder til dagligt med backend-løsninger til mange af virksomhedens kunder. Martin har mere end 20 års erfaring med programmering og backends og har stor viden inden for området.

Rasmus Dybmose

Webudvikler

Rasmus er uddannet webintegrator og startede ved Onlimited i marts 2017. Rasmus hjælper med vores kunder med opdateringer og forbedringer til backends.

Nikolaj Mørch Nielsen

App-udvikler

Nikolaj er app-ansvarlig ved Onlimited og arbejder til daglig med app-løsninger til både iOS og Android. Nikolaj har mange års erfaring med større og mindre projekter og mindst hundrede apps i bagagen.

Loc Dai Le

App-udvikler

Loc er uddannet IT-ingeniør med speciale i app-udvikling. Til dagligt samarbejder Loc med Nikolaj, der udgør virksomhedens app-afdeling. Loc arbejder både med løsninger til iOS og Android.

Martin Zylauv Kristensen

Studiemedhjælper, udvikler

Martin studerer til datamatiker og arbejder ved siden af studiet som studiemedhjælper ved Onlimited. Martin hjælper vores udviklingsteam med opdateringer til og udvikling af vores kunders backend-løsninger.

Teodora Zhekova

UX/UI Designer

Teodora er uddannet multimediedesigner ved Københavns Erhvervsakademi og startede ved Onlimited i marts 2017. Teodora skal bl.a. arbejde med digitale løsninger til web og apps samt opsætning og design af trykte medier såsom flyers og roll-ups.

Louisa Vu

Administration

Louisa er uddannet Cand.merc. i International Business. Hendes arbejde består både af opgaver inden for intern administration og test af apps til vores kunder. Louisa har været i praktik i Onlimited  og startede fuldtid i maj 2017.