Vores team. | Onlimited
Hos Onlimited er alle dedikerede medarbejdere med mange års erfaring inden for både iOS-, Android- og Windows-apps samt webløsninger til mange forskellige kunder. Læs mere om os nedenfor.
1354
page-template-default,page,page-id-1354,page-child,parent-pageid-4,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Vores team.

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør

Torben startede Onlimited tilbage i 2010 og er i dag direktør i virksomheden. Udover det overordnede ansvar består Torbens primær arbejde af salg til nye kunder. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i it, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

Casper Andersen

Udviklingschef

Casper er udviklingschef i Onlimited og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift. Casper har en del kundekontakt og arbejder primært med backend-løsninger. Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet med både app-udvikling og hjemmeside-løsninger.

Martin Schibler Jensen

Senior Udvikler

Martin har været ansat i Onlimited siden virksomhedens start. Martin er uddannet datafagtekniker og arbejder til dagligt med backend-løsninger til mange af virksomhedens kunder. Martin har mere end 20 års erfaring med programmering og backends og har stor viden inden for området.

Rasmus Dybmose

Webudvikler

Rasmus er uddannet webintegrator og startede som fuldtidsansat ved Onlimited i marts 2017 efter sin afsluttede praktik. Rasmus hjælper vores kunder med opdateringer og forbedringer til deres backend-løsninger.

no

Nicolai Park Christensen

Webudvikler

Patrick bliver en del af vores web-udviklingsteam og skal bl.a. hjælpe nogle af vores store faste kunder med opdateringer. Patrick har en baggrund som professionsbachelor i softwareudvikling og har erfaring som ekstern konsulent.

Martin Zylauv Kristensen

Teamlead

Martin er uddannet datamatiker og har arbejdet i Onlimited siden 2017. Martin sidder i vores web-afdeling og hjælper med nyudvikling og opdateringer til vores kunders backend-løsninger.

Nikolaj Mørch Nielsen

App-udvikler

Nikolaj er app-ansvarlig ved Onlimited og arbejder til daglig med app-løsninger til både iOS og Android. Nikolaj har mange års erfaring med større og mindre projekter og har mindst hundrede apps i bagagen.

Elias Valdemar Hansen

App-udvikler

Elias er uddannet datamatiker og har en PBA i både software- og webudvikling. Elias er ansat som app-udvikler og skal til dagligt arbejde med løsninger til både iOS og Android.

no

Christian Jelle

Udvikler

no

Benjamin Bibi

Udvikler

Johanne Fyhn

Servicemedarbejder

Johanne startede ved Onlimited i december 2017 som servicemedarbejder. Johanne skal bl.a. stå for rengøring, bestilling af varer, indkøb, frokost mv. og sørge for, at kontoret fremstår pænt og præsentabel ved kundebesøg.

no

Hans Jørgen Gabrielsen

UX / UI Konsulent