Systemudvikler med erfaring i C#

Er du teknisk velfunderet og har kvalitet for øje i dine løsninger?

Vi oplever stigende efterspørgsel efter vores ydelser og leder derfor efter en ny kollega til vores udviklingsteam. Så leder du efter et job i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder og søde kolleger, så er vi måske din næste arbejdsplads?

Hvem søger vi?

Vi søger en systemudvikler til en nyoprettet fuldtidsstilling. Du bliver en del af et udviklingsteam på ti personer, som arbejder med systemudvikling til såvel app‐ som web‐platformene.

Som systemudvikler forventer vi du er teknisk velfunderet og har kvalitet for øje i dine løsninger. Du skal have lyst til at arbejde med web‐teknologi, men der vil ligeledes blive set positivt på enten erfaring eller lyst til at arbejde med app‐udvikling.

Du vil i samarbejde med din projektleder være med til at nedbryde dine opgaver, ligesom du er med til at estimere opgavernes omgang. Du vil for så vidt muligt ikke blive inddraget i kundemøder og skal derfor trives i en rolle uden meget kundekontakt.

Du skal selvstændigt kunne prioritere dine opgaver og have en fornemmelse af din rolle i teamet. Du er god til at spørge om hjælp og putter ikke med dine problemer / udfordringer og du er meget fokuseret på fremskridt og progression i dine opgaver.

Af faglige kompetencer har du som systemudvikler:

  • Erfaring med C#
  • Erfaring med MS SQL
  • Erfaring med HTML og CSS
  • Kendskab til ASP.NET MVC
  • Erfaring med JavaScript (gerne JQuery)
  • Gerne praktisk erfaring fra en anden virksomhed
  • Lysten til at indgå i et ungt og uhøjtideligt miljø
  • Kvalitetssans og lysten til at lære
  • Gerne kendskab eller lyst til app‐udvikling (gerne Xamarin)
  • Gerne kendskab til Microsoft Azure

Praktisk info

Stilling:
Systemudvikler

Adresse:
Gunnar Clausens Vej 32D
8260 Viby J

Type:
Fuldtid

Spørgsmål til stilling:
Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du at høre mere? Kontakt udviklingschef Casper Andersen på ca@onlimited.dk.

Opstartsdato
Hurtigst muligt – vi indkalder løbende til samtaler.

Søg stilling:
Send din ansøgning og C.V. til job@onlimited.dk. Skriv “Udvikler” i emnefeltet.

Onlimited som arbejdsplads

Kort om Onlimited
Hos Onlimited oplever vi en verden, hvor vi og alt omkring os er online. Enten har vi en PC inden for rækkevide, en netradio der udsender breaking news eller en smartphone, der bipper, fordi vi har fået en e-mail eller en SMS. Når vi kobler fra og løber en tur, er vores smartphone linket op på vores netværksstyrede musikanlæg, så vi lytter til den samme musik som familien hjemme ved spisebordet. Vi er begejstrede over at være “always on”, og vi ser ubegrænsede muligheder i en online verden. Derfor hedder vi Onlimited.

Hvorfor få et job hos Onlimited?
Vi er en mindre virksomhed med højt til loftet, hvor du som medarbejder har mulighed for at udvikle dig både professionelt og personligt og med god balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv.

Vi ønsker at have dig, som medarbejder, i centrum. Derfor tilbyder vi en sund hverdag med frugtordning, mulighed for at deltage i iKontrols løbeklub samt mulighed for at koble dig på vores madordning. Sundhedsforsikring og pension er ligeledes noget du får som ansat hos iKontrol.

Hverdagen skal være sjovt for alle, og derfor kan du dagligt benytte “Klubben”, sammen med dine kolleger og I kan udfordre hinanden i bordtennis, bordfodbold og arkadespil.