Bedre og sikrere adgang til vognmænd

by 6. sep, 2019

ALPI har gjort det nemt at administrere adgangs-kontrol alle døgnets timer for vognmænd.

I samarbejde med ARAS Security blev Onlimited, af ALPI valgt til, at lave en API integration til deres sikkerhedsanlæg til bedre at kunne administrere adgange til deres mange tilknyttede vognmænd.

ALPI: eksperter i løsninger indenfor lagerhotel og pickpack.

Som speditionsfirma med logistikcentre i Herning, Greve og Odense, arbejder ALPI med stort set alle former for transport til lands, til vands og i luften. Det har gjort dem til eksperter i løsninger indenfor lagerhotel og pickpack, ligesom firmaet yder professionel rådgivning om told og andre transportrelaterede problemstillinger.

I samarbejde med ARAS Security blev Onlimited, af ALPI valgt til at lave en integration til deres interne sikkerheds- og adgangkontrolsystem, for bedre at kunne administrere adgangene for deres man tilknyttede vognmænd.

Vognmænd må maks være 24 timer på hver enkelt lokation

Ifølge Dansk lovgivning må vognmænd maksimum opholde sig i 24 timer på en lokation. Derfor blev der udviklet en løsning hvor vognmænd der nærmer sig en lokation – får tilsendt en SMS med en engangskode, der har en gyldighed på 24 timer. Dette sikrer, at vognmænd, der ikke kan nå at være på en given lokation, på et givent tidspunkt, får muligheden for at selvbetjene i alle døgnets timer uden at en speditør skal tildele adgangen. Dette sikrer at uvedkommende ikke får adgang til faciliteter og lokaler udenfor det aftalte tidsrum.

Vognmandsekspedition hjemme fra privaten. 

En af de helt store fordele ved et fuldautomatisk selvbetjeningssystem er, at speditører nu slipper for, fysisk at skulle køre fysisk ud og åbne op for vognmænd i alle døgnets 24 timer. Nu kan de hjemmefra, hurtigt oprette/ændre eller lukke for adgange til vognmænd og tilmed sende instruktioner ud på flere forkellige sprog. 

 

Nu har vognmænd muligheden for at betjene sig selv i alle døgnets timer, uden at en speditør skal ud og åbne for dem.

I løsningen kan ALPI nemt styre adgange, se logfiler over ind- og udkørsler samt tildele eller fjerne de nødvendige tilladelser. Dette til stor glæde for både vognmænd og speditører!

NOX giver høj fleksibilitet med tidsstyret adgang.

En rundspørge i september 2019 blandt virksomheder i tre udvalget brancher,  viser en stor efterspørgsel på tidsstyrede adgangsprodukter. Specielt i brancher hvor der er mange løst tilknyttede medarbejdere og vikarer, der har sin gang udenfor normal åbningstid er behov stort. Men en løsning som denne kan du som virksomhedsejer tage det første skridt mod øget fleksibilitet på dette område.

Sikkerhed i verdensklasse

NOX en af de bedste og med anderkendte sikkerhedsløsninger på markedet og er i højeste sikringsklasse, (klasse 3), hvilket garanterer sikring i topklasse. Specielt for virksomheder der har aktiver af høj værdi, er det essentielt at basere løsninger på et system, der har en sikkerhed og kvalitet i højsædet.

 

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring hvordan I kan komme igang med  adgangskontrolløsning fra Onlimited, NOX & ARAS Security. Vi har mere end 10 års erfaring med integrerede systemer.

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af integrerede løsninger. Vores fokus handler om kvalitet,  stabilitet, datastruktur og skalérbarhed

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og grundig afrapportering

 

Om Onlimited

Onlimited er et IT-hus, der ligger i Aarhus. Vi tæller i dag 20 medarbejdere, der alle arbejder dedikeret med udvikling af IT-systemer i form af enten web eller apps. Vi har mange års erfaring med projektudvikling og har arbejdet for en lang række virksomheder og hjulpet disse med at digitalisere arbejdsgange og processer.

Casper Andersen – Udviklingschef
ca@onlimited.dk
+4521221458

Læs flere Casestudies her 

En dansk institution bliver digitaliseret

En dansk institution bliver digitaliseret

I et marked hvor brugere I højere grad bevæger sig over på digitale platforme, var det et naturligt valg for Forlaget Skalmeje at udvikle en App der kunne være med til at involvere både forældre og bedsteforældre med en hjælpende hånd til børn.

read more
Region Sjælland – Fra papirmanual til digital kørselsvejledning

Region Sjælland – Fra papirmanual til digital kørselsvejledning

Præhospitalt Center, der ligger i Slagelse, hører under Region Sjælland og står kort fortalt for disponering af al ambulance- og lægekørsel i regionen. Centeret havde tidligere udarbejdet en papirmanual, som skulle fungere som instruks for de ansatte reddere og praktiserende læger i deres valg af sygehus ved patientkørsel.

read more
Joe & the Juice helt i front med Microservices & mini-Apps

Joe & the Juice helt i front med Microservices & mini-Apps

Vågent blik på konkurrenterne
I et marked vor kundeloyaliteten kan ligge på et meget lille sted, har Joe & The Juice aktivt forbedret servicen, oppet kvaliteten af deres råvarer i mere hyggelige omgivelser, det er nogle af de parametre der skal til være et skridt foran konkurrenterne. Her er fokus på friskhed, gode råvarer, fantastisk service og en god atmosfære hvor medarbejderne udstråler energi og overskud og sidst men ikke mindst et POS (Point of Sales) system der er fleksibelt og skalerbart.

read more