En dansk institution bliver digitaliseret

| 18. sep, 2019Case

Nu kan forældre følge deres børns udvikling og på samme tid føre logbog over vigtige milepæle. 

I et marked hvor brugere I højere grad bevæger sig over på digitale platforme, var det et naturligt valg for Forlaget Skalmeje at udvikle en app, der kunne være med til at involvere både forældre og bedsteforældre  i børnenes opvækst samt give inspiration til blandt andet motoriske øvelser.

Forlaget Skalmeje, er et forlag, der udgiver bøger om amning og børns udvikling. I snart 20 år har forlaget udgivet bogen “Lille menneske”, som har været en fast del af småbørnsforældres værktøjskasse til bedre at forstå, hvordan man kommunikerer med sit barn.

Digitale familier

I et marked hvor brugere I højere grad bevæger sig over digitale platforme, var det et naturligt valg for Forlaget Skalmeje, at udvikle en App, der kunne være med til at involvere både forældre og bedsteforældre i børnenes udvikling og tilmed forsyne dem med materiale, som de altid har ved hånden.

Derfor kontaktede Forlaget Skalmeje Onlimited, med henblik på at få udviklet en løsning, der både var tidssvarende men samtidig havde samme faglige tyngde som deres tidligere publikationer.

Resultatet blev en løsning, hvor nybagte forældre kan følge deres børns udvikling på tværs af alderstrin og på samme tid føre logbog over vigtige milepæle i deres barns liv.

Digital logbog

Den oprindelige idé var at udvikle en dagbog, hvor forældre kunne dokumentere deres børns udvikling, men efter en række interviews med bla. forældre, stod det hurtigt klart, at de ville få svært ved at få tid til at skrive dagbog midt i en hektisk dag med bleskift og søvnløse nætter. Derfor blev en logbog testet, hvor forældre ved hjælp af simple stikord og billeder kunne dokumentere milepæle i deres børns liv. Interviewene viste at denne tilgang var bedre og derfor blev dette implementeret i den endelige løsning.

Altid ajour med indholdet

Med en app i AppStore & Google Play er det nu blevet muligt for Forlaget Skalmeje, at holde indhold opdateret. Hvor man tidligere skulle vente på trykkeriet og næste oplag, er det i dag langt mere fleksibelt at opdatere indholdet i både tekst , billede & video. 

Populær i App Store

Siden udgivelsen i AppStore & Google Play har appen fået en varm modtagelse af nybagte forældre og haft en stødt stigende download kurve.

Tilbage står Skalmeje med en løsning der både er god, anvendelig &  godt designet.

Hent Lille Menneske 0-3 år allerede idag i din favorit AppStore.

.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak omkring, hvordan I kan komme igang. Vi har mere end 10 års erfaring med app-udvikling.

 

I Onlimited er vi kendt for den gode rådgivning, løbende sparring og mange ideer til succesfulde digitale brugeroplevelser. Vi har kompetencerne til både at finde behovet, udvikle en løsning og lancere app’en. Alt med fokus på jeres digitale forretning.

Vi leverer ofte – men ikke udelukkende – løsninger med internt sigte til eksempelvis dataopsamling og/eller afrapportering/benchmarking.  

Om Onlimited

Onlimited er et IT-hus, der ligger i Aarhus. hvor alle arbejder dedikeret med udvikling af IT-systemer i form af enten webløsninger eller apps. Vi har mange års erfaring med projektafvikling og har arbejdet for en lang række virksomheder og hjulpet disse med at digitalisere arbejdsgange og processer. 

 

Nikolaj Mørch Nielsen
Projektleder og seniorudvikler
nn@onlimited.dk

Læs flere Casestudies her 

Bedre og sikrere adgang til vognmænd

Bedre og sikrere adgang til vognmænd

Som speditionsfirma med logistikcentre i Herning, Greve og Odense, arbejder ALPI med stort set alle former for transport til lands, til vands og i luften. Det har gjort dem til eksperter i løsninger indenfor lagerhotel og pickpack, ligesom firmaet yder professionel rådgivning om told og andre transportrelaterede problemstillinger.

read more
Region Sjælland – Fra papirmanual til digital kørselsvejledning

Region Sjælland – Fra papirmanual til digital kørselsvejledning

Præhospitalt Center, der ligger i Slagelse, hører under Region Sjælland og står kort fortalt for disponering af al ambulance- og lægekørsel i regionen. Centeret havde tidligere udarbejdet en papirmanual, som skulle fungere som instruks for de ansatte reddere og praktiserende læger i deres valg af sygehus ved patientkørsel.

read more
Joe & the Juice helt i front med Microservices & mini-Apps

Joe & the Juice helt i front med Microservices & mini-Apps

Vågent blik på konkurrenterne
I et marked vor kundeloyaliteten kan ligge på et meget lille sted, har Joe & The Juice aktivt forbedret servicen, oppet kvaliteten af deres råvarer i mere hyggelige omgivelser, det er nogle af de parametre der skal til være et skridt foran konkurrenterne. Her er fokus på friskhed, gode råvarer, fantastisk service og en god atmosfære hvor medarbejderne udstråler energi og overskud og sidst men ikke mindst et POS (Point of Sales) system der er fleksibelt og skalerbart.

read more