Skab kundeværdi med selvbetjeningsløsninger baseret på apps | Onlimited
Opnå besparelser og fleksibilitet med en app-baseret selvbetjeningsløsning, der f.eks. har et betalingsmodul til kreditkort og adgangsadministration. Læs mere.
Selvbetjeningsløsninger, app-baseret selvbetjeningsløsninger
425
page-template-default,page,page-id-425,page-child,parent-pageid-913,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Skab kundeværdi med selvbetjeningsløsninger baseret på apps

I en travl hverdag hvor tiden er knap, er det blevet mere og mere forventeligt, at forbrugerne kan betjene dem selv, når de har tid og behov for det – eksempelvis gennem køb af webservices på nettet.

 

Der kan ligge store besparelser for mange virksomheder i at implementere selvbetjeningsløsninger, hvor kunderne kan servicere sig selv – når og hvor de ønsker det.

 

En app-baseret selvbetjeningsløsning kan være et værdiforøgende tiltag for både kunde og virksomhed, da det kan lette kundens behov for netop at kunne betjene sig selv, når og hvor det passer ham/hende.

Funktioner og muligheder for selvbetjening

via app

Hos Onlimited har vi udviklet mange værdiforøgende selvbetjeningsløsninger til flere af vores kunder. Vi rådgiver altid vores kunder om mulighederne, så de får den bedste løsning til deres behov.

 

Der er mange muligheder for at implementere forskellige funktionaliteter, der er oplagte til app-betjente selvbetjeningsløsninger såsom betalingsmoduler til kreditkort, adgangsadministration, booking af faciliteter, aktivering/deaktivering af alarmer etc.

 

Hos Onlimited har vi erfaret, at selvbetjeningsløsninger kan udvikle sig til kernen i forretningen. Selvbetjeningsløsningerne berører nemlig store dele af virksomhedens værdikæde og bliver derfor et effektivt vækstredskab, hvis virksomheden ønsker at udvide med f.eks. flere lokationer eller afdelinger.

 

Læs om, hvordan Onlimited hjalp Nettolager med en komplet selvbetjeningsløsning bestående af et overskueligt administrationssystem og en webbaseret selvbetjeningsportal, som i dag er omdrejningspunktet i forretningen.

Selvbetjening er en fleksibel løsning for dine kunder

Selvbetjeningsløsninger giver dine kunder mulighed for at købe og benytte services, når de har tid og behov for dem. Via selvbetjeningen har de nem adgang til virksomhedens mulige services/produkter og kan købe deres ydelser via kreditkort.

 

Afhængig af behovet kan selvbetjeningsløsningen understøttes af en app til mobiler eller tablets eller afvikles via et website på en PC. Udviklingen af en app kan være en mulighed, hvis løsningen skal være mobil eller bruges til at betjene faciliteter såsom at lukke porte op i et selvbetjeningslager ved hjælp af NFC, Bluetooth og WiFi.

 

Selvbetjeningsløsningen kan også indeholde rettighedsstyring, således at kunden kan definere, hvilke personer, f.eks. venner eller familie, der også må benytte givne services.

Opnå nemmere administration og få overblik over dine faciliteter

Onlimited udvikler både backend og administrationsmoduler til selvbetjeningsløsningerne, der udgør et værktøj til ressourcestyring og planlægning for kunderne. Administrationsmodulet kan eksempelvis indeholde et overblik over ledig kapacitet, så der er mulighed for at arbejde proaktivt med netop denne.

 

Hos Onlimited ser vi et stort besparelses- og/eller vækstpotentiale for mange forskellige brancher inden for selvbetjeningsløsninger via apps. Eksempler på disse kunne være kontorfællesskaber, hvor mange mennesker deles om forskellige faciliteter, lagerhoteller med porte, alarmer og adgangskontrol og selvbetjeningshoteller, hvor bemandingen af receptionen erstattes af en brugervenlig selvbetjeningsløsning.

 

Vi rådgiver altid vores kunder ift. den bedste løsning. Er du derfor i tvivl, om en selvbetjeningsløsning med  backend og administrationsmoduler er den rigtige løsning for dig, skal du endelig kontakte os.

 

Læs mere om, hvordan Onlimited har udviklet et komplet økonomisystem til APCOA PARKERING (tidligere Europark) til styring af kunder og betaling og en parkerings-app til brugerne.