Effektiv planlægning og administration af konferencer med deltager-app | Onlimited
Hos Onlimited hjælper vi dig med at udvikle effektive værktøjer til planlægning og administration af større arrangementer via backends og apps. Læs mere.
Konferencer, kongresser, planlægning af konferencer og kongresser
419
page-template-default,page,page-id-419,page-child,parent-pageid-913,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Effektiv planlægning og administration af konferencer med deltager-app

Planlægning af større events såsom konferencer og kongresser kræver et stort ressourceforbrug i forhold til planlægning. Ofte kræver det også meget af konferencedeltagerne at finde rundt i konferenceprogrammer, som ikke opdateres i takt med ændringer, aflysninger og tilføjelser.

 

Onlimited har erfaring med at udvikle produktivitetsforbedrende værktøjer til planlægning af større arrangementer, hvor kompleksiteten er høj. I planlægningen har der været mange variabler at tage hensyn til i forhold til foredragsholdere, fysiske rammer, arrangementer og tidsplaner.

 

Hos Onlimited udvikler vi både back- og frontends, hvilket vil sige, at vi laver såvel administrationssystemet og de app-løsninger, som konferencedeltagerne benytter, når de skal orientere sig i programmer, ændringer mv.

 

Onlimited har udviklet et værktøj til afholdelse af konferencer og kongresser, der effektiviserer planlægning og administration. Systemet kan anvendes, som det er i dag, men vi udvikler naturligvis det system, der passer til dine behov.

Effektiv planlægning af konferencer og kongresser

Der finde mange forskellige muligheder og funktionaliteter i skræddersyede backends til planlægning af konferencer og kongresser.

 

F.eks er det en mulighed at oprette alle ressourcer i form af talere, indlægsholdere og konferencefaciliteter i form af auditorier, kongressale og møderum i back-enden.

 

Der er også mulighed for at oprette mere effektive tilmeldingsprocedurer med opfølgnings- og afbudsfunktioner, remindere og rykkere, integrerede betalings-løsninger og deltagerlister på baggrund af prioriterede ønsker ved tilmelding.

 

Back-enden kan desuden sættes op til, at der kan pushes programændringer ud til deltageres app, ligesom et kapacitetsoverblik giver mulighed for en koordineret salgsindsats for restpladser.

 

Sidst men ikke mindst kan en back-end sættes op med et informationsmodul til udsendelse af nyhedsbreve og teasere til deltagere, så de hele tiden er orienteret om konferencen eller kongressen.

 

Alt sammen funktionaliteter der skaber en effektiv planlægning og dermed en bedre opfattelse fra kongres- og konferencedeltagerne.

App-baseret konferenceprogram optimeret efter brugeres informationsbehov

Vi hjælper vores kunder med at definere den relevante information, som kongres- og konferencedeltagere har behov for.

 

Hos Onlimited leverer vi et individuelt konferenceprogram opdateret i real-time i forhold til eventuelle ændringer, vejvisere og information over øvrige ressourcer såsom udstillinger, stande, workshops mv.

 

Samtidig er der mulighed for indlejring af afstemningsfuktionalitet i app’en, således at indlægsholdere og arrangører kan indhente holdningstilkendegivelser eller gennemføre afstemninger under konferencen.

Få mere ud af dine konferencer med mindre besvær

Hos Onlimited hjælper vi dig med at udvikle et værktøj, så du nemt kan arrangere og gennemføre konferencer og kongresser. Når planlægningen bliver nem og effektiv, er der ressourcer og overskud til at sætte fokus på salgsprocessen, således at kapaciteten udnyttes optimalt.

 

Med et app-baseret konferenceprogram undgår du unødigt besvær eller forvirring for deltagerne. I stedet er der fokus på indhold og fordybelse, der giver stor kundetilfredshed og en platform for nye arrangementer.

 

Hvis du vil høre mere om, hvad Onlimited kan hjælpe din virksomhed med, må du endelig kontakte os.