Effektiv e-learning til medarbejdere på mobil eller tablet | Onlimited
Brug apps til e-learning og personalepolitik, så dine medarbejdere altid har redskaberne lige ved hånden. Læs her om mulighederne ved apps fra Onlimited.
Apps til e-learning, apps til personalepolitik, personalepolitik via app
443
page-template-default,page,page-id-443,page-child,parent-pageid-913,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Effektiv e-learning til medarbejdere på mobil eller tablet

Hos Onlimited udvikler vi simple og effektive læringsværktøjer baseret på apps til tablet eller mobiltelefoner. Dokumentations-app eller e-learning gennem apps til tablets eller mobil har den fordel, at redskabet er lige ved hånden og kan bruges i det løbende arbejde, f.eks. når en medarbejder er i tvivl om, hvordan en opgave skal udføres.

 

E-learning apps kan være effektive værktøjer til oplæring af nye medarbejdere omkring rutiner, processer eller bestemte services. E-learning baseret på apps kan eksempelvis anvendes som træningsværktøj til medarbejdere, der er i færd med at lære nye sprog eller teknikker.

 

Der er markante omkostningsbesparelser ved, at medarbejdere kan hjælpe sig selv gennem dokumentations-app og e-learning som supplement eller erstatning af undervisningsforløb. Læs, hvordan vi hos Onlimited hjalp Krifa med en app til simulering af jobsamtaler, så deres medlemmer kan sidde hjemme og træne deres evner i at gå til jobsamtale.

Personalepolitik og personaleguides

baseret på apps

Mange virksomheders personalehåndbog ligger i skuffen eller på virksomhedens intranet. Med udviklingen af en app kan Onlimited hjælpe HR og ledelse med at gøre virksomhedens personalepolitik, regler og adfærdskodeks synlige for alle medarbejdere.

 

En app eller web-app med personalehåndbogen eller personaleguiden er dynamisk og kan opdateres løbende. Apps kan tilpasses virksomhedens behov, og der kan eksempelvis automatisk pushes beskeder ud med nyheder eller opdateringer af informationer, som personalet skal bekræfte eller godkende.

 

Hos nogle virksomheder er det afgørende, at HR eller ledelse kan indhente accept på regler eller adfærdskodeks. Denne accept kan virksomheden f.eks. indhente ved hjælp af en app, således at der forelægger dokumentation af medarbejderens accept af virksomhedens regler.

 

Medarbejdere i internationale virksomheder skal ofte følge adfærdspolitikker eller en ”code of conduct”, som er fastlagt fra centralt hold. Ved at benytte en app som distributionskanal sikres det, at også decentrale medarbejdere har nem tilgang til og kan acceptere gældende regler.

 

Konkrete personalepolitikker og personaleguides er specielt relevant for organisationer med decentral struktur, hvor HR eller ledelse ikke sidder tæt på medarbejderne i det daglige arbejde.