Kontantløs betaling til kantiner, skoler og institutioner | Onlimited
Med et kontantløst betalingssystem er det muligt at sikre en effektiv og hurtig betalingsproces i f.eks. spidsbelastningsperioder. Læs mere om mulighederne her.
Kontantløs betalingssystem, kontantløs betaling, kontantfrie betalingsløsninger
411
page-template-default,page,page-id-411,page-child,parent-pageid-913,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Kontantløs betaling til kantiner, skoler og institutioner

Hos Onlimited udvikler vi kontantfrie betalingsløsninger til kunder, som ønsker en effektiv betalingsløsning til eksempelvis kantiner, stadions, haller, hvor man enten ikke ønsker at modtage eller håndtere kontantbetalinger eller har store udfordringer med kapaciteten i specifikke tidsrum – eksempelvis i et frikvarter eller i pausen ved en fodboldkamp.

 

Løsningen kunne eksempelvis bygges ovenpå et eksisterende elev-, personale- og medlemskort, der benyttes ved betalingen. Alternativt kan kunder betale via en app ved hjælp af NFC eller andre teknologier. Den konkrete løsning vil altid afhænge af omstændighederne og udvikles på baggrund af kundens behov.

 

Hos Onlimited kan vi udvikle hele eller dele af den løsning, som vores kunder ønsker – brugerflade til kunder i form af et mobiloptimeret website (web-app) til gennemførsel af transaktioner eller udvikling af hele pakken i form af brugerflade, optankningssystem og backend (økonomisystem).

Fordele ved kontantløst betalingssystem

Virksomheder kan opnå store fordele ved at anvende kontaktløse betalingssystemer. Kontantløse betalingssystemer med POS-integration giver stor sikkerhed for ejer og tryghed for den ansatte. Med kontantløse betalingssystemer sikrer virksomhederne en effektiv og hurtig betalingsproces for kunder, der handler inden for et bestemt tidsrum eller i spidsbelastningsperioder som f.eks. kantiner på skoler og boder til fodboldkampe.

 

En løsning kan laves på mange forskellige måder. Bl.a. skal du overveje, om du ønsker et ”pay as you go”-princip, hvor kunderne betaler fra gang til gang – eller om du måske hellere vil have en kontoløsning, hvor kunderne indsætter penge på en virtuel konto, som de efterfølgende forbruger fra. Der kan i denne forbindelse let skabes adgang via et website, så kunderne selv kan optanke med deres betalingskort.

 

Denne er samtidig en sikker og nem løsning for forældre, der kan indsætte et afgrænset beløb på deres børns konti og hermed undgå, at der sker et overforbrug. Sidst men ikke mindst kan der opsættes bestemte regler for optankningen eksempelvis en fast overførsel til brugerens konto hver måned.

Hvem er et kontantløst betalingssystem interessant for?

Hos Onlimited ser vi det kontantløse betalingssystem interessant for både skoler, institutioner og virksomheder, der ønsker at afskaffe kontantbetaling og i stedet ønsker at tilbyde en effektiv og nutidig betalingsform for deres brugere.

 

Hvis din virksomhed er interesseret i at høre mere om mulighederne for kontantløse betalingssystemer, er I meget velkomne til at kontakte Onlimited til en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at rådgive jer.