Værktøjer til effektiv personaleledelse og produktivitetsforbedringer | Onlimited
Onlimited har erfaring med at udvikle effektive HR-redskaber, såsom arbejdsglæde, stresshåndtering etc. baseret på en app-løsning. Bliv inspireret her.
HR-værktøjer via app, HR-redskaber via app, app-løsning til HR-afdelingen
403
page-template-default,page,page-id-403,page-child,parent-pageid-913,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Værktøjer til effektiv personaleledelse og produktivitetsforbedringer

I en travl hverdag, hvor flere og flere medarbejdere klager over stressede arbejdsdage og mistrivsel på arbejdspladsen, bør virksomhederne i stigende tage medarbejdernes holdninger og velfærd alvorligt.

 

Flere undersøgelser viser, at stadig flere danskere skifter oftere og oftere arbejde. Mon der er sammenhæng mellem netop medarbejdertilfredshed og trivsel på arbejdspladsen og vores behov for at skifte arbejde?

 

I hvert fald findes der en række effektive værktøjer for HR-afdelinger og ledere til at få en mere effektiv personaleledelse og dermed en højere grad af medarbejdertrivsel og tydelige produktionsforbedringer.

Medarbejdervelfærd og holdningsundersøgelser

Hos Onlimited arbejder vi med udvikling af effektive HR-redskaber til sikring af medarbejdertilfredshed og medarbejdervelfærd baseret på fleksible og skræddersyede apps. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvad du som virksomhed kan opnå med en app-løsning.

Løbende fokus på medarbejdervelfærd

Som supplement til at gennemføre halv- eller helårlige medarbejdertilfredshedsundersøgelser er det en oplagt mulighed at foretage en løbende monitorering af medarbejdernes velfærd i forbindelse med det daglige arbejde.

 

HR-afdelinger og chefer kan løbende, gennem en simpel app eller web-app, nemt og hurtigt indhente information om netop medarbejdernes velfærd – f.eks. via tre korte ja/nej spørgsmål ved slutningen af en arbejdsdag. Læs om, hvordan vi hos Onlimited hjalp Joe & The Juice med at holde øje med arbejdsglæden i deres juicebarer.

Medarbejderloyalitet og arbejdsglæde

Kontinuerlig indsamling af data omkring medarbejdernes tilfredshed giver HR-afdelinger og ledere en unik mulighed for at gribe ind i tide, hvis en medarbejder ikke trives på jobbet.

 

Onlimited har erfaring med at udvikle konkrete værktøjer til HR-afdelinger og ledere, der kan monitorere den aktuelle medarbejdertilfredshed, hvilket giver mulighed for at gribe ind og iværksætte tiltag til fastholdelse og motivering af medarbejdere.

 

Værktøjerne kan anvendes til at skabe dialog mellem ledere og medarbejdere. Hos Onlimited udvikler vi, i samråd med dig, den løsning, der er bedst for din virksomhed. Mulighederne er mange, men vi kan bl.a. udvikle løsninger baseret på apps og mobiloptimerede websites (web-apps) til tablets og mobiltelefoner.

 

Ud over at understøtte medarbejdervelfærd, der giver mere tilfredse medarbejdere, er der store besparelser ved at sikre og vedligeholde en høj grad af medarbejdertilfredshed frem for at skulle rekruttere nye medarbejdere, der skal oplæres og trænes i lang tid, før de er produktive.

Værktøjer til stresshåndtering og mindfulness

Stress er et stort problem i mange virksomheder, både for den stressramte medarbejder og for virksomheden selv, der muligvis skal undvære medarbejderen i en periode. Det har klare personlige konsekvenser for den berørte medarbejder, og for virksomheden koster det både tid og penge at undvære vedkommende.

 

Hos Onlimited har vi stor erfaring med udvikling af effektive redskaber til håndtering af stress. Vi har udviklet flere skræddersyede stresshåndteringsværktøjer; bl.a. en app til mindfulness (link til Birthe Buhl) og en app med øvelser til personer i stressede situationer (link til Mental førstehjælp). Kontakt os, hvis du vil vide mere.