Brugervenlige apps til betjening af maskiner, elektronik og udstyr | Onlimited
Hos Onlimited udvikler vi apps til betjening af maskiner, elektronik og andet udstyr. Apps kan fx anvendes til opsætning, konfiguration og drift. Læs mere.
Betjening af hardware, M2M-løsninger med apps, apps til betjening af maskiner, apps til betkening af elektronik
364
page-template-default,page,page-id-364,page-child,parent-pageid-913,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Brugervenlige apps til betjening af maskiner, elektronik og udstyr

Er du producent af maskiner, alarmpaneler eller andet udstyr, der betjenes gennem traditionelle, fysiske betjeningspaneler, så kan det give god mening at skifte til en app-betjent løsning, der giver dig en lang række fordele.

 

App-løsninger er langt mere fleksible og kan tilbyde en langt højere grad af brugervenlighed ift. de traditionelle fysiske betjeningspaneler, da de understøtter anvendelsessituationen og brugeren optimalt.

 

Brugsscenariet for en app som betjeningspanel kan være vidt forskelligt. I nogle tilfælde skal app’en blot benyttes som konfigurationsværktøj for serviceteknikere i forbindelse med installation eller opsætning af nyt udstyr, uden at det er nødvendigt at benytte app’en i den efterfølgende drift.

 

I andre tilfælde vil en app være et centralt omdrejningspunkt for betjening af maskiner eller teknologi i den daglige drift, hvor f.eks. en operatør skal betjene app’en mange gange dagligt. Uanset hvad behovet og brugsscenariet er, har vi hos Onlimited stor ekspertise på området og kan rådgive dig med den rette løsning.

App som betjeningspanel: Værdi for forretningen

Onlimited udvikler apps til betjening af alle typer udstyr, der kan tilgås via API, og som kan forbindes med en tablet eller en mobiltelefon gennem Bluetooth, NFC eller netforbindelse.

 

Apps kan bruges til opsætning, konfiguration og drift af udstyr og maskiner. Fordelen ved en app-baseret løsning er, at det er muligt at give brugeren et godt overblik over de enheder, som er koblet på systemet – og at dette overblik konstant er ved hånde

 

Særligt ved simple monitoreringsløsninger vil det være ressourcebesparende, hvis udstyret kan overvåges på lange afstande gennem en app. Onlimited har udviklet en app til Nettolager, der hjælper med at skabe overblik over alarmer i alle rum og ved alle ind- og udgange på deres lagerhoteller.

 

Apps med hardware-integration er også interessante ved mindre afstande. Her er løsningerne ofte baseret på Bluetooth eller NFC. Der kan eksempelvis være tale om app-løsninger til konfiguration og indstilling af udstyr. Onlimited har udviklet en app til GreenTrapOnline, hvor skadedyrsbekæmpere eksempelvis kan til- og frakoble sensorer i systemet ved hjælp af en brugervenlig app.

 

Hos Onlimited rådgiver vi gerne OEM’ere og producenter af maskiner og tekniske løsninger ift. hvilke oplagte muligheder der vil være ved at skrotte besværlige og dyre fysiske betjeningspaneler og erstatte dem med apps eller web-apps indlejret i mobiloptimerede websites.

App som demo-værktøj: Stor værdi for slutkunden

Apps kan også anvendes over for kunder i et demonstrationssetup, hvor kunderne kan bruge app’en som en dummy version af det endelige produkt. Dette kan være smart, hvis du ønsker at give dine brugere en fornemmelse af, hvilke muligheder der ligger i det bagvedliggende / ”rigtige” produkt.

 

En effektiv og letbetjent app gør en forskel for det samlede produkt og kan hermed skabe værdi for slutkunden. Onlimited har eksempelvis hjulpet Danfoss med en demo-app af produktet DeviTouch.

 

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for at betjene hardware og M2M-løsninger med apps.