Joe & The Juice | Onlimited
Onlimited har udviklet et effektivt POS-system til iPads for Joe & The Juice. Herudover et antal af apps, som integrerer med POS-løsningen. Se hvordan her.
Skræddersyet kasseapparat, POS-system til iPads, integration med POS-løsning
468
page-template-default,page,page-id-468,page-child,parent-pageid-866,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

JOE & THE JUICE BRUGER SKRÆDDERSYET KASSEAPPARAT TIL IPADS

Joe & The Juice er en stor global juicekæde i vækst. Kæden har ekspanderet voldsomt de seneste år og har i den forbindelse set et behov for at lave deres helt egen POS-løsning, som endte med at blive til en iPad.

 

Man valgte iPad’en, idet man ønskede at udnytte den intuitive brugerflade, som man allerede kender fra iPads, ligesom at man ønskede en 100% skarp løsning, præcist designet til lige nøjagtig de brugsscenarier, man har i Joe & The Juice.

 

Man valgte ikke at udarbejde front-enden i det eksisterende ERP-system, da systemet er kendetegnet ved at være stort og i høj grad baseret på rettigheder, der skal tildeles. Ved at arbejde videre i et eksisterende system, ville Joe & The Juice være fanget i en kompleks app med mange menuer, der ville være begrænsende at skulle forholde sig til.

 

Derfor valgte Joe & The Juice at starte på en frisk og udvikle en POS-løsning ovenpå det eksisterende ERP-system – i samarbejde med Onlimited. Løsningen blev et skræddersyet kasseapparat med integration til bonprinter, ERP-system, terminal til betalingskort m.m.

Virksomhedens standard kasseapparat gav udfordringer

Joe & The Juice startede med at have almindelige kasseapparater. Problemet med de disse var, at de ikke kunne fjernstyres. Det var derfor nødvendigt at kontakte administrationen, hvis der eksempelvis skulle foretages en prisjustering.

 

Senere fik man en PC-baseret løsning, hvor administrationen kunne logge sig på hver enkelt juicebars kasseapparat via et fjernskrivebord. Dette var dog stadig en problematisk løsning, da man skulle logge ind rigtig mange gange – én gang pr. kasseapparat. Dette var i sagens natur en omkostningstung løsning og en løsning med risiko for mange fejl.

 

I takt med at Joe & The Juice voksede og flere butikker kom til, opstod der et behov for, at ændringer kunne foretages på et overordnet niveau. Produktdata eksisterede i forvejen i virksomhedens ERP-system, hvorfor tankerne om at lave en løsning, der kunne trække direkte på disse data, opstod.

 

Hos Joe & The Juice ønskede man ikke at gå ad traditionelle veje og tilpasse sig en standardløsning. Man ønskede at anvende iPads, bl.a. fordi de matcher virksomhedens brand, men ligeledes fordi en iPad er lettere at udskifte, hvis den går i stykker.

 

Samtidig tiltalte den velkendte lækre brugeroplevelse af iPads Joe & The Juice. I samarbejde med Onlimited gik man således i gang med udarbejdelsen af en ny POS-løsning.

Skræddersyet kasseapparat / POS-løsning til iPad

Ud over at være et traditionelt kasseapparat med åbnings- og lukkefunktioner, ekspedition m.m., anvendes løsningen ligeledes til en række andre funktioner, der ligger i forlængelse heraf.

 

I løsningen er der også implementeret personalekøb, loyalitetsprogrammer mm. Kasseapparatet kan også håndtere forskellige valutaer, hvilket var et krav, da Joe & The Juice har et klart internationalt sigte.

Integrér til andre apps

Med henblik på at skabe den bedste løsning for ekspedienten, blev det besluttet, at der ikke skulle udvikles én stor app men derimod mindre og mere skarpe apps, hvor funktionaliteten understøtter lige præcis én use case. En central del af disse apps i Joe & The Juice er naturligvis POS-app’en.

 

Joe & The Juice har i samarbejde med Onlimited udviklet nye apps, som er integreret med POS-løsningen – som f.eks. apps til registrering/bestilling af nyt inventar, registrering af møde- og arbejdstider, simpel løbende måling af medarbejdertilfredshed mv.

 

Læs mere om skræddersyede kasseapparater her.

ONLIMITED HAR LEVERET

  • POS-løsning til iPad, der dagligt modtager mange tusinde transaktioner
  • Et skræddersyet kasseapparat til iPad med integration til ERP-system
  • Integration til anden hardware i form af bonprinter, terminal til betalingskort, pengeskuffe m.m.

Læs mere om HR-værktøjer eller kontakt os endelig for en snak om mulighederne for en tablet-baseret POS-løsning til din forretning.