GreenTrapOnline | Onlimited
Onlimited udviklede en app til overvågning, dokumentation og registrering, som skabte overblik og lettede arbejdsgangen for GreenTrapOnline. Se hvordan her.
App til overvågning, app til registrering, app til dokumentation
459
page-template-default,page,page-id-459,page-child,parent-pageid-866,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

GREENTRAPONLINE – APP TIL OVERVÅGNING, REGISTRERING OG DOKUMENTATION

GreenTrapOnline laver elektroniske overvågningssystemer til skadedyrsbranchen. Som følge af EU-lovgivning må skadedyrsbekæmpere ikke længere bruge gift til at lokalisere og bekæmpe skadedyr. Derfor er det i højere grad nødvendigt at kunne lokalisere og kortlægge skadedyrs adfærd for at kunne bekæmpe dem uden gift.

 

I den forbindelse har GreenTrapOnline udviklet et pionersystem, der, via trådløs netværkskommunikation, infrarød-teknologi og en række andre komponenter, kan registrere forekomsten af skadedyr. Med dette værktøj i hånden kan skadedyrsbekæmperne hurtigt, via skadedyrenes adfærd, identificere eventuelle revner eller lignende i sokler etc.

 

Med dette store system på plads havde GreenTrapOnline udelukkende én udfordring; at lave en intuitiv platform for den enkelte skadedyrsbekæmper således at denne let kan se alarmer, konfigurere enheder, dokumentere hændelser m.m. GreenTrapOnline kontaktede Onlimited for at få hjælp til udvikling af en effektiv løsning.

Uoverskueligt administrationssystem og tung arbejdsproces

Da GreenTrapOnline kontaktede Onlimited, rådede man udelukkende over et webbaseret administrationssystem til internt brug. Administrationssystemet var en kombination af et egen-udviklet system, et SAP-system samt nogle andre elementer.

 

Systemet fungerede udmærket til internt brug, idet de interne brugere havde helt andre forudsætninger for at betjene systemet, end det ville kunne forventes af en senere slutbruger. Det stod dog klart, at der måtte en helt anden platform til, førend man ville opnå succes med at rulle systemet ud til de endelige brugere.

 

Udgangspunktet for projektet blev det eksisterende system og de informationer, der lå heri. Systemet skulle fortsat eksistere og danne datagrundlag for den kommende løsning – men løsningen skulle være langt mere intuitiv.

 

Dels skulle de gamle lister erstattes med et større overblik, dels skulle en række konfigurationsscenarier understøttes, således at skadedyrsbekæmpere ikke længere skulle ringe til administrationen for at kunne omregistrere sensorer m.m.

App der skaber overskuelighed og letter arbejdsgangen

GreenTrapOnline havde selv tænkt på en app-løsning som mulighed. Onlimited hjalp med at skabe app’en ved at lave skærmbilleder, navigation/flow (UX), grafik/design (UI) samt selve produktionen af app’en. Onlimited har således været leverandør af det brugervenlige interface, som ligger ovenpå de eksisterende systemer.

 

GreenTrapOnline hoster fortsat selv databaseserverne, hvor al data ligger. De har selv lavet det API, som Onlimited kommunikerer med, og de er på den måde stadig selv 100 % i førersædet hvad angår drift, administration og strukturering af løsningen.

Få overblik via kort med din app

Sensoren sender besked til administrationssystemet, hvis der opdages et skadedyr. App’en henter data fra administrationssystemet og skaber overblik over sensorernes alarmstatus ved hjælp af et kort (der uploades via administrations-systemet i form af en PDF-fil). Kortet viser alle sensorer og deres status, herunder eksempelvis alarmhistorik, batteriniveau, ødelagte sensorer etc. Skadedyrs-bekæmperne kan bruge app’en til at opsætte nye sensorer på de enkelte lokationer. De opsættes nemt ved at klikke på kortet over de enkelte lokationer.

Internt værktøj til procesoptimering

GreenTrapOnline har ved hjælp af Onlimiteds løsning opnået:

  1. Hurtigere og lettere lokalisering af skadedyr og deres adfærd
  2. Hurtigere arbejdsgange – de gamle er blevet digitaliseret
  3. Bedre overblik over store mængder af registreringer
  4. Nem og overskuelig indsamling og registrering af data
  5. Mulighed for at udsende alarmer via PUSH-beskeder

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter en effektiv app-løsning til din forretning.