APCOA PARKERING | Onlimited
Onlimited har udviklet app’en Mobilparkering, som indeholder komplet økonomiløsning, integration til Navision og MobilePay m.m.. Læs mere her.
Betalingsløsninger til apps, betalingsløsninger, app til økonomiløsning
450
page-template-default,page,page-id-450,page-child,parent-pageid-866,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

APCOA PARKERING – PARKERING VIA APP

I en verden i konstant udvikling, der bevæger sig imod en øget digitaliseing, er mange virksomheder udfordret på at skabe løsninger, der matcher brugernes krav og ønsker. Denne problematik har APCOA PARKERING (APCOA) også mærket til.

 

Med et ønske om at mindske virksomhedens omkostninger ifm. tømning, vedligehold og udskiftning af parkometre ved parkeringsarealer rundt om i Danmark og samtidig give kunderne en mere fleksibel og innovativ betalingsløsning, kontaktede APCOA Onlimited for råd og vejledning. Det er der kommet app’en Mobilparkering ud af.

Store administrative udfordringer med parkometre

APCOA administrerer mange parkeringsarealer rundt om i Danmark. De er udfordret på de parkometre, der står på parkeringspladserne. Parkometrene skal tømmes manuelt af p-vagter, hvilket er en dyr løsning. Samtidig er opsætning og vedligehold af betalingsautomaterne en bekostelig affære for APCOA, da dette kræver, at en vagt skal køre ud.

 

Hærværk på parkometrene er et tredje problem, der betyder, at APCOA skal betale for reparationer eller endda opsætte nye. I forlængelse af disse udfordringer, havde APCOA et ønske om at tilbyde deres brugere en mere let tilgængelig og innovativ betalingsløsning. De besluttede sig derfor for at undersøge mulighederne og kontaktede Onlimited.

Nem parkering med mobilen

En samlet løsning blev en mobilparkerings-app. App’en indeholder en komplet økonomiløsning til styring af kundens konto, integration til Navision og meget mere. Med app’en får brugeren mulighed for betaling via en tank-op-løsning, betaling as-you-go eller bagudbetaling med faktura.

 

App’en har ligeledes en MobilePay-integration, der gør det enkelt for brugeren at betale uden en mobilparkerings-konto. Sidst men ikke mindst kan brugeren via et kort i app’en søge på en specifik lokation og få overblik over de parkerings-pladser, der er til rådighed indenfor et specifikt område. Alt i alt en brugervenlig og enkel løsning.

APCOA PARKING (tidligere EuroPark) har arbejdet sammen med Onlimited i mange år. I gennem alle årene har vi haft et rigtig godt samarbejde - uanset om det drejer sig om vores hjemmesider, shopløsninger eller apps. Onlimited giver altid en god support og forsøger at løse udfordringerne så hurtigt som muligt. Onlimited er en god sparringspartner og kommer med nyttige ideer og gode forslag i forbindelse med de projekter, vi arbejder med.

Som en integreret del af app’en skal APCOA fremadrettet også kunne aflæse nummerplader. Via opsatte kameraer i parkeringsanlæg skal APCOA, via en NPR-løsning (Number Plate Recognition), kunne aflæse de nummerplader, der kører ind i deres parkeringsanlæg.

 

Oplysningerne skal automatisk sendes til Onlimiteds server. Hvis kunden har registreret sin nummeplade i app’en, skal der automatisk sendes en notifikation til kunden, hvori der står, at parkeringen er påbegyndt. Dette skal også ske, når kunden forlader parkeringsanlægget.

APCOA har gjort det nemmere at være kunde med app

APCOA kan med Mobilparkerings-app’en tilbyde kunderne nye forbedrede produkter ift. parkering, leje af p-pladser og fakturering, der gør det lettere at være kunde hos APCOA. Samtidig kan APCOA give kunderne mere fleksible betalingsmuligheder. Nu behøver kunderne ikke at have kontanter eller kort frem, når de skal parkere, idet det hele styres fra app’en.

 

Det er også blevet nemmere at betale som erhvervskunde. Med NPR-løsningen slipper kunden fremadrettet for håndtering af bilag, idet de vil modtage én samlet regning hver måned. Dette sparer virksomheden for en masse personaletimer – både til administration af bilag og til parkeringsvagter.

 

Læs mere om selvbetjeningsløsninger og få inspiration til din virksomhed.

Integration til andre programmer og besparelser på mandskab

APCOA har med løsningen fra Onlimited opnået store besparelser på mandskab. De har kunnet skære ned på de administrative medarbejdere, da Onlimited har skabt en integration til det firma, der opsætter kameraerne på parkerings-anlæggenes system.

 

Med NPR-løsningen bliver data fra firmaet sendt til Onlimiteds server, der sender beskeder til brugeren. Samtidig har APCOA sparet penge på p-vagter, da det med Mobilparkerings-app’en er blevet muligt at parkere uden parkometre – en løsning der ikke kræver tømning af parkometre og p-vagter, der skal udskrive bøder.

 

Har du brug for en løsning lignende denne, så kontakt os endelig og hør nærmere.

FAKTABOKS

  1. APCOA har opnået en væsentlig forbedring af kundetilfredsheden
  2. APCOA har reduceret deres administrationsomkostninger med 10 %
  3. Onlimited har skabt en integration til APCOAs samarbejdspartner
  4. Mulighed for at tilbyde nye produkter til kunderne ift. parkering og fakturering