Optimal tilgængelighed af dit ERP-system gennem dedikerede apps til tablet og mobil | Onlimited
Hos Onlimited udvikler vi brugervenlige apps med optimal tilgængelighed til dit ERP-system, der opfylder dit behov for data og funktionalitet. Læs mere her.
ERP-system via app, app til dit ERP-system
610
page-template-default,page,page-id-610,page-child,parent-pageid-810,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Optimal tilgængelighed af dit ERP-system gennem dedikerede apps til tablet og mobil

Standardapps giver ikke adgang til nødvendig information

Flere store ERP-systemer indeholder omfattende mængder data og kører ud fra nogle standardmoduler. Udfordringen med standard ERP-systemer kan være, at brugeren kan have svært ved at få adgang til en bestemt type data eller nærmere afgrænse til specifikke data i bestemte situationer.

Dedikerede erhvervsapps der opfylder informationsbehovet og er skarpe på funktionen

ERP-systemer er som oftest meget standardiserede og gør, at det kan være vanskeligt at få adgang til lige netop en bestemt type information. Hos Onlimited har vi stor erfaring i at udvikle dedikerede apps, der opfylder helt konkrete behov for data og funktionalitet. Det kunne være daglige rapporteringstal til sælgeren, for hvem tallene er svært tilgængelige fra bilen på landevejen.

 

Vores erfaring siger os at for meget data, for mange funktioner og for mange valgmuligheder i en mobilløsning, er næsten lige så stort et problem som manglende information. Det handler om at bygge intuitive løsninger til dine brugere, og her er enkelthed et afgørende parameter.  Vi arbejder ud fra filosofien ”less is more”.

Få alle ansatte med på ERP-systemet gennem brugerspecifikke apps

I mange tilfælde er brugerlicenser til de store ERP-systemer dyre, og derfor minimeres brugeradgangen. Det har typisk den konsekvens, at brugere, hvor kun en mindre del af systemet er relevant, bliver afskåret fra adgang. Med en dedikeret app, der giver bestemte brugere adgang til netop den information, som de har behov for, kan produktiviteten øges – ligesom omkostninger til dyre brugerlicenser spares væk.

Nyt liv til ældre ERP-systemer: Anvendelse af dedikerede apps

Virksomheder som driver deres forretning baseret på ældre IT- og ERP-systemer, der er tunge at arbejde med, og som ikke er brugervenlige, kan med fordel benytte dedikerede apps til bestemte formål, der udveksler data med ERP-systemet, såsom specifik og brugervenlig rapportering, nem dataindsamling baseret på apps og simpel ordreoptagning via apps.

 

Kontakt endelig Onlimited, hvis du vil høre mere om dine muligheder.