Erhvervsapps der virker offline uden netværksdækning | Onlimited
I nogle brancher er det afgørende, at brugerne har konstant informationstilgængelighed uanset netværksdækning. Se hvad vi kan tilbyde ift. offline apps.
B2B-apps uden netværksdækning, offline B2B-apps
616
page-template-default,page,page-id-616,page-child,parent-pageid-810,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Erhvervsapps der virker offline uden netværksdækning

Offline apps til brancher hvor konstant informations-tilgængelighed er afgørende

I mange brancher er det afgørende, at brugerne altid kan tilgå den information, de har behov for, uanset om der er netværksforbindelse i form af WiFi eller 3G/4G eller ej. Der kan være tale om brugere i redningstjenester, såsom ambulancer, ansatte i offshore-sektoren, brugere inden for shipping eller byggeri mv.

 

Disse brugere befinder sig på steder, hvor der ikke altid er dækning, hvilket stiller krav til de programmer, som de anvender i forbindelse med arbejdet. Ud over hele dækningsproblematikken kan krav til hastighed i en app ligeledes være et forhold, som gør, at man ikke kan programmere direkte op i en online-/web-løsning.

 

Læs om iKontrol, som Onlimited har hjulpet med en app, der virker uden internet.

Apps med fuld produktivitet – også offline

I mange erhverv er det nødvendigt for udførelsen af arbejdet, at brugere kan få adgang til eksempelvis instruktionsmanualer, beskrivelser, vejledninger osv. – netop for at kunne leve op til firmapolitikker, standarder og lovgivning.

 

I de tilfælde hvor brugeren konstant befinder sig i områder med netværksdækning, vil en B2B app være konstrueret således, at der udveksles data med serveren i takt med, at brugeren har behovet og henter den ønskede information via app’en.

 

Når brugeren ikke har netforbindelse og kravet er, at informationen alligevel skal være tilgængelig, vil app’en som udgangspunkt skulle indeholde et spejl af data, således at al information er tilgængelig for brugeren. Dette spejl muliggør således, at brugeren kan tilgå informationen – også uden netværksdækning.

Kompleksiteten stiger med offline apps

Kompleksiteten i den tekniske løsning forøges markant, når app’en skal være funktionsdygtig i offline mode. Løsningen er at definere nogle specifikke regler for, hvordan app’en skal opføre sig alt efter, om der er netforbindelse eller ej og eventuelt, hvilke områder i app’en der skal fungere uden internet.

 

Hos Onlimited har vi stor erfaring i at udvikle apps, som både virker on- og offline. Vi rådgiver vores kunder til den bedste løsning, når funktionaliteter og visse typer information skal være tilgængelige, selvom brugeren ikke har netforbindelse.

 

Det kan være dyrt at udvikle offline funktionaliteter. Derfor er det vigtigt, at vi i fællesskab kun udvælger de relevante dele af app’en, som skal fungere offline, så I får den mest omkostningseffektive løsning.

 

Kontakt Onlimited for yderligere information vedr. ofline apps.