Udvikling af iOS-apps | Onlimited
Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af iOS-apps. Vi har udviklet omkring 35 apps til iOS og har stor erfaring i rådgivning inden for app-udvikling til iOS. Ring og høre mere i dag.
iOS-apps, iOS-app, apps til iOS
287
page-template-default,page,page-id-287,page-child,parent-pageid-114,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Udvikling af iOS-apps

IOS APPS – ONLIMITED

Onlimited er specialister i udvikling af iOS-apps. Vi har udviklet omkring 35 apps til iOS, der dækker over en række iPhone og iPad-apps. Vores mest downloadede app til iOS er Akut Hjælp fra Danske Regioner, der er downloaded over 750.000 gange.

 

PROCESSEN

Igennem de seneste fem år har vi oparbejdet en solid erfaring i arbejdet med udvikling af apps til iOS. I disse år har vi løbende udviklet vores projektmodel, der er blevet forfinet og optimeret. Denne projektmodel anvender vi på alle iOS-projekter – store som små – da vi ved, den virker og har erfaret, i hvor høj grad struktur er afgørende for et godt iOS-projektet.

 

VORES iOS-UDVIKLERE

Vores hold af iOS-udviklere er yderst kompentente, og tilsammen har disse udviklere over 20 års erfaring med udvikling af apps til iOS. Det er denne erfaring, vi kan tilbyde dig som kunde hos Onlimited.

 

Da al vores udvikling foregår i Danmark af danske udviklere, vil du løbende, under iOS-projektet, have en tæt dialog med os. Det er vores erfaring, at denne dialog er helt afgørende for kvaliteten af projektet – ligesom den sikrer, at du, som kunde, hele tiden føler dig som en aktiv del af projektet.

 

TEKNIKKEN

Når vi udvikler iOS-apps, udvikler vi altid såkaldte native-apps. Det betyder, at din app bliver udviklet som et reelt stykke software (ikke hjemmeside / web-app), der installeres og afvikles på dine brugeres iPhones eller iPads. Det er sværere og mere tidskrævende men ligeledes en langt bedre performende iOS-app, der bliver resultatet. Du kan læse mere om forskellene på nativ-apps og web-apps i denne artikel.

 

Herudover har vi igennem tiden opbygget en række standard-moduler såsom vores tekst-manager (læs vores artikel om sprogversionering), integration til Apples PUSH-motor mm. Alle disse moduler er gennemtestede, og vi kan tilbyde dig billig adgang til disse som kunde i Onlimited.

 

BACKEND-SYSTEMER

Bag selve iOS-app’en skal der typisk ligge et system på en server, der leverer data til iOS-app’en. Dette system kan enten være et, som I allerede har opbygget eller være et backend-system, som skal programmeres til lejligheden. Hvad enten der skal programmes nyt eller integreres til et eksisterende system, løfter vi gerne opgaven for jer.

 

RING ENDELIG!

Vi håber, at vi kan få lov at komme i betragtning til at være udviklere på din næste iOS-app. Har du brug for en dialog omkring iOS-udvikling, er du meget velkommen til at kontakte os på 7070 2526. Vi tager også meget gerne et gratis og uforpligtende møde med jer, hvor vi kan tale om mulighederne på både iPhones og iPads.

 

Ring 7070 2526 i dag og hør nærmere.