Udvikling af Android-apps | Onlimited
Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af Android-apps. Vi har udviklet omkring 25 forskellige apps til Android, der anvendes af både Hr. og Fru Danmark og internt i virksomheden.
Android-apps, android-app, apps til android
254
page-template-default,page,page-id-254,page-child,parent-pageid-114,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Udvikling af Android-apps

ANDROID-APPS – ONLIMITED

Hos Onlimited er vi specialister i udvikling af Android-apps. Vi har udviklet omkring 25 apps til Android, som i dag anvendes af både Hr. og Fru Danmark og ligeledes internt i virksomheder som en del af den daglige drift. Vi har nedenfor skrevet lidt omkring de forhold, der gør sig gældende i processen omkring udviklingen af Android-apps.

 

PROCESSEN

Vi har efterhånden en del år på bagen i forhold til Android-udvikling, idet vi var med fra start, da smartphone-bølgen ramte os. Igennem disse år har vi løbende arbejdet på vores projektmodel, der er blevet forfinet og optimeret. Denne projekt-model anvender vi på alle Android-projekter – store som små – da vi ved, den virker, og vi har erfaret i hvor høj grad struktur er afgørende for et godt Android-projektet.

 

VORES HOLD AF ANDROID-UDVIKLERE

Vi har et yderst kompetent hold af Android-udviklere, som til sammen har arbejdet med Android-udvikling i mere end 20 år. Det er disse kompetencer og denne erfaring, vi kan tilbyde dig som kunde hos Onlimited. Idet al udvikling sker på vores eget kontor i Aarhus, vil du løbende under Android-projektet have tæt dialog med udviklerne. Det er vores erfaring, at denne dialog er helt afgørende for kvaliteten af projektet, ligesom den sikrer, at du som kunde hele tiden føler dig som en aktiv del af projektet.

 

TEKNIKKEN

Når vi udvikler Android-apps, udvikler vi altid såkaldte native-apps. Det betyder, at din app bliver udviklet som et reelt stykke software (ikke hjemmeside eller web-app), som installeres og afvikles på dine brugeres Android-telefoner eller tablets. Arbejdet er sværere og mere tidskrævende, men resultatet er en langt bedre performende Android-app. Du kan læse mere om forskellene på native-apps og web-apps i denne artikel.

 

Herudover har vi gennem tiden opbygget en række standard-moduler, såsom vores tekst-manager (læs vores artikel om sprogversionering), integration til Google Cloud Messaging mm. Alle disse moduler er gennemtestede, og vi kan tilbyde dig billig adgang til disse som kunde i Onlimited.

 

BACKEND-SYSTEMER

Bag selve Android-app’en skal der typisk ligge et system på en server, der leverer data til Android-app’en. Dette system kan enten være et system, I allerede har opbygget eller være et backend-system, som skal programmeres til lejligheden. Hvad enten, der skal programmeres nyt eller integreres til et eksisterende system, løfter vi gerne opgaven for jer.

 

DU MÅ MEGET GERNE RINGE TIL OS

Vi håber, at vi kan få lov at komme i betragtning til at være udviklere på din næste Android-app. Har du brug for en dialog omkring Android-udvikling, er du meget velkommen til at kontakte os på 7070 2526. Vi tager også gerne et gratis og uforpligtende møde med jer, hvor vi kan tale om muligheder på Android-platformen.

 

Ring 7070 2526 og hør mere om dine muligheder.