Sprogversionering af apps | Onlimited
Det er begrænset, hvad vi møder af udfordringer i forhold til at håndtere en sprogversionering. Vores erfaring er, at udfordringerne ligger i forbindelse med den løbende vedligeholdelse og opdatering.
189
page-template-default,page,page-id-189,page-child,parent-pageid-114,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Sprogversionering af apps

OM SPROGVERSIONERING

I forbindelse med udvikling af apps der har et sigte, der rækker ud over Danmarks grænser, eller som skal anvendes internt i en international organisation, bliver det relevant at gøre sig nogle overvejelser omkring sprogversionering. Teknologisk set er det begrænset, hvad vi møder af udfordringer i forhold til at håndtere en sprogversionering. Vores erfaring er derimod, at udfordringerne ligger i forbindelse med den løbende vedligeholdelse og opdatering. Læs mere om dette nedenfor.

 

UDFORDRINGER VED FLERE SPROG I APPS

Hvis du som kunde har fået udviklet en app til eksempelvis iOS og Android og har udgivet den på tre sprog, er der reelt set seks version af din app, såfremt du kigger på det rent sproglige. Da det ikke nødvendigvis er samme udvikler hos os, der arbejder på alle dine apps, er det således vigtigt, at der er en stram styring på de forskellige versioner. Hvorledes sikres det, at du som kunde har overblik over teksterne i alle de forskellige apps? Og hvorledes sikres det, at udviklerne hele tiden er sikre på at deres platform er ajour med de rigtige tekster?

 

HVORLEDES HÅNDTERER ONLIMITED SPROGVERSIONERING?

For at imødekomme disse udfordringer har vi hos Onlimited udviklet en administrationsside, som du som kunde får adgang til under app-projektet. Administrationssiden er det perfekte værktøj for dig til hele tiden at kunne se gældende tekster i app’en. Ud over at kunne se de forskellige tekster har du ligeledes adgang til at rette i de forskellige tekster, søge efter tekster mm. Dermed er det også enkelt for dig som kunde at opdele ansvaret for oversættelse, da du kan hele tiden se, hvorledes de øvrige sprog er angivet.

 

Ring til os på 7070 2526 – og hør mere!