App-udvikling | Onlimited
Hos Onlimited udvikler vi apps til iOS, Android og Windows Phone. Vi har udviklet en lang række apps og har derigennem opbygget en solid erfaring. Via vores gennemtestede projektmodel sikrer vi, at du godt i mål med dit app-projekt.
App-udvikling, udvikling af app, udvikling af apps
296
page-template-default,page,page-id-296,page-child,parent-pageid-114,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

App-udvikling

UDVIKLING AF APPS

Hos Onlimited udvikler vi apps til iOS, Android og Windows. Vi har udviklet en lang række apps og har derigennem opbygget solid erfaring, som vi anvender i udviklingen af din app/dine apps. Dels har vores udviklere stor erfaring i selve den tekniske implementering, dels har vi en velgennemtestet projektmodel, som vi anvender på vores projekter. Tilsammen sikrer dette, at du, sammen med Onlimited, kommer godt i mål med dit app-projekt.

 

MERE END PROGRAMMERING

Det at udvikle en app er meget mere end blot at finde en dygtig udvikler. At bygge en app kræver, ligesom alle andre it-udviklingsprojekter, grundig forberedelse, hvor der tages udgangspunkt i det overordnede mål med app’en, og hvor dette bliver styrende for valg af platform(e), teknologi, stuktur og design – IKKE den anden vej rundt.

 

Når forberedelse er vel overstået, og programmeringen er i gang, bliver den løbende dialog mellem dig som kunde og vores udviklere særdeles afgørende for projektet. Vi søger for, at vi løbende igennem projektet får afstemt forventninger, så du hele tiden føler dig som en aktiv del af projektet.

 

Endeligt er det meget vigtigt, at du husker, at et udviklingsprojekt sjældent stopper, når version ét er blevet frigivet. Der vil efterfølgende være behov for at opdatere og vedligeholde din løsning. Det er vigtigt, at du mentalt indstiller dig på dette – ligesom du selvfølgelig skal sikre dig, at der bliver afsat økonomi til optering og vedligehold. Hvor meget du afsætter afhænger af dine ambitioner i forhold til mængden af opdateringer og forbedringer.

 

WIREFRAMING

En af de vigtigste og mest spændende faser i et projektforløb er fasen omkring wireframing. Det er i denne fase, at strukturen for app’en bliver fastlagt og således her, dine visioner og tanker skal omsættes til konkrete skærmbilleder og funktioner. Det er i denne fase, man laver det, der ved et normalt byggeri svarer til arkitektens tegninger over huset. Fasen er uhyre vigtig, idet wireframen er hele fundamentet for projektet. Alle efterfølgende projektfaser bygger således ovenpå wireframen, og derfor skal der helst ikke opstå behov for at ændre i wireframen, når først denne er godkendt. Dette vil ofte afstedkomme både ændringer i tidsplanen og i økonomien for projektet.

 

BACKEND-SYSTEMER

Kun meget få apps har ikke brug for at kommunikere med en backend for at hente eller aflevere data. Når du vælger din app-leverandør, bør du sikre dig, at denne leverandør ligeledes er i stand til at levere denne backend / administrationssystem (eller integration til denne). At samle din leverance på færrest mulige hænder er en fordel, idet det letter kommunikationen og forenkler processen.

 

RING GERNE TIL OS MED DINE SPØRGSMÅL

Er du i gang med at afsøge markedet for app-leverandører, og har du i den forbindelse lyst til at tage en snak med os i Onlimited, er du meget velkommen til at ringe til os. Vi byder gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak omkring udvikling af apps.

 

Ring 7070 2526 – så tales vi ved!